“The Monkey”

ting33ting11 Foto Jorid Kvam

Dansk design, på sitt beste. “The Monkey” er en munter kar, som gjør dagen litt bedre bare ved sin stille, silende tilstedeværelse på bildelisten i stuen.

Les mer om historien og hvorfor jeg liker han så godt på Tingbloggen, der jeg hver måned skriver et gjesteinnlegg.

Ønsker dere en fin dag!

// Danish design, at the best, The Monkey designed by Kay Bojesen. The Monkey is a happy guy, who make the days a little bit better just by hanging there.

Read more about the history and why I like him so much, on the blog to the store Ting here. I’m writing a guest post there every month. This is a link to google translate for the blog!

Have a nice day!

Sponsored content

10 Comments

 1. Sofie Jan 15, 2013

  Den fineste apen! Står på ønskelisten min ihvertfall :)

  Reply
 2. Marie Jan 15, 2013

  Så utrolig søt den var!

  Reply
 3. Silje Tiller Jan 15, 2013

  Skjønner godt at du liker den karen der ja. Han har stått på min ønskeliste en stund også, men det virker som jeg er alene om å ha falt for denne søtingen i min vennekrets.

  Reply
 4. Mie Jan 15, 2013

  Hei.
  Skal du ikke merke innlegget med at du har fått denne apen? Ser du har lagt til at det er ett sponset innlegg, men føler du “lurer” dine lesere når du skriver innlegget som om DU har kjøpt denne apen..?
  Har lest bloggen din lenge, men føler at hele bloggen har blitt en blogg kun basert på “kjøpa innlegg” og ikke lengre en blogg som før var basert på “noe Jorid har på hjertet”?

  Utolig trist, da jeg bestandig har likt bloggen din å det du skriver som du selv sier- rett fra hjertet..? Å at dette ikke var en slik “kjøpa blogg” der så og si alle innleggene var varer som var levert gratis fra butikker og sponset innhold. Synd at du og skal bli en slik blogger, der alt er basert på det å kun tjene mest mulig på bloggen, og om å hove inn mest mulig “gratis ting”.

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Jan 15, 2013

   Hei Mie!

   Innlegget er merket i bunnen, bånde med sponset innhold og annonsør. Så om du ser etter står det der! Men kan selvfølgelig kanskje skrive det i innlegget også om det ikke kommer så godt frem?

   Trist om du synes bloggen virker basert på kjøpa innlegg. Om du ser etter og klikker deg inn på kategorien ‘sponsored content’, kan du se at det er ikke så mye på bloggen som er sponset. 90 % av alt du ser er kjøpt og betalt av meg selv. Og alt jeg skriver er mine egne ord, og ikke kjøpt og betalt. Jeg skjønner om det kan virke slik, men jeg har altså alltid merket innleggen emine med sponset om de har vært det. Men kanskje jeg skal merke de bedre!

   Håper dette kanskje forklarer litt, og beklager om det ikke har kommet godt nok frem!

   Hilsen Jorid

   Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Jan 15, 2013

   Ønsker også å tilføya at Noe på Hjertet nå idag kan ikke sammenlignes med Noe på Hjertet for noen år tilbake. Nå er det jeg har på hjertet 100% interiør, design og det som hører med. Jeg deler med dere hva jeg liker, prøver å få delt så mye som jeg kan fra eget hjem og nyheter i interiørverdenen. Så mye har forandret seg på bloggfronten for min del, og jeg har ingen intensjoner om å tjene meg søkkrik på bloggen – da jeg har et eget lite firma for blogg- og webdesign og en 100% jobb som gir meg god nok inntekt. Jeg samarbeider med flinke firma, og de som passer inn på bloggen og som jeg tror mine lesere liker, og prøver å sjonglere sponsede innlegg mellom andre innlegg så godt jeg kan! :)

   Reply
 5. TONE-LISE KALVO Jan 15, 2013

  ååå, jeg har så lyst på den! Den er så fin! :D

  Reply
 6. Kristin | Min Lykke Jan 19, 2013

  Love that monkey! Utrolig fin rett og slett:)
  Klem klem

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *