AJ Floor Lamp.

IMG_2167 IMG_2170 IMG_2171 IMG_2174

Så lenge har jeg ønsket meg AJ Gulvlampe – og e n d e l i g står den i stua vår. Det var kjærlighet ved første blikk, for mange år siden. Penger spart, og nå er den altså min – for en materialistisk lykke. Lampen er en designklassiker, tidløs med asymmetrisk form og har vært med helt siden 1960 da den ble designet av Arne Jacobsen for SAS Hotellet i København. Det er Louis Poulsen som nå lager og fører lampene, og den finnes også som bordlampe. Jeg har kjøpt lampen min hos JKE Design Levanger, som fører en rekke nydelige designmerker.

Ønsker dere en riktig fin Torsdag!

// I have for so long wanted the AJ Floor Lamp – and f i n a l l y the lamp stands in our livingroom. It was love at first sight, for several years ago. Now I have saved some money, and it’s mine. AJ Floor Lamp is an design classic, timeless and has been since 1960 when Arne Jacobsen designed it for the SAS Hotel in Copenhagen.

Have a nice Thursday!

 

20 thoughts on “AJ Floor Lamp.

  • Tusen takk!! :-)

   Ja, disse klassikerene er verdt hver ei krone – vell vitende om at de vil være med i mange mange år, så tidløse som de er! :-)

   God Torsdag!

   Klem

 1. Vet ikke om jeg elsker eller hater den, men som med flere andre ting du har vist frem blir de bare finere og finere. Som Eames rocker. Før syns jeg den var superrar, men nå elsker jeg den, og bare MÅ ha en slik i stua mi ;)

  Fin dag til deg!

  Ps :) Bloggen din “husker” ikke navn, mail og bloggadresse når jeg skal kommentere, så jeg må skrive det inn hver gang. Bittelitt irriterende bare .. ;)

  • Hihi, jeg har og hatt mange slike – liker jeg denne da? Og etterhvert har jeg bare elsket dem ;-)

   Hm, så om du går inn igjen nå? Så huskes ikke infoen? Må sjekke opp!

   Klem

  • Hei igjen,

   har fått flere til å teste nå – og infoen huskes hos de?! Hmm – har du slettet nettleser historikk siden sist du kommenterte? For om du gjør det, slettes også det som huskes i nettleseren på forskjellige sider.

   Jorid

    • Hm, merkelig – alle som jeg fikk til å prøve kommentere et par ganger – der huskes det iallefall! Jaja – dumt da men… KLEM

     • Ingen fare, jeg skal nok overleve å skrive inn. Eller, klikke på feltet så kommer det jo forsåvidt opp… :) Er bare vant til at det allerede står. Kanskje det er det som er meningen? :)

     • Det skal etter hvordan alt fungerer stå automatisk, når du en gang har skrevet kommentar! :) men kanskje bloggen min vil at du skal skrive litt da vet du ;) Hihi! Du er god :) KLEM

 2. Gratulerer med verdens fineste lampe!! Jeg har veggutgaven, men ønsker meg veldig, veldig, veldig en gulvlampe også. Det har jeg gjort i mange år, så jeg skjønner godt at du er forelsket.

  • Ja, den vegghengte du har er jo bare såå fin også! :) Kunne hatt alle en eller annen plass. Hehe!

   God kveld til deg, klem Jorid

 3. Hva er størrelsen på bilderammen din? Jeg sliter med å finne ramme som passer til plakaten min :-/

  Hege

 4. For en lykke! Det er noe helt eget når man har ønsket seg noe lenge og den følelsen når man da får det – den er FANTASTISK!
  Gratulerer med knalltøff lampe :)

  • Ja, det er ren lykke! :) Før var jeg ikke så nøye med design/ikke design – men nå kjenner jeg virkelig på det, og få noe i hus jeg har spart og lengtet etter lenge!! :D

   Ønsker deg en god kveld!

   KLEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>