Blogg boss.

IMG_1803

Foto Jorid Kvam

Bloggen vil om litt ta en ny vending, vi er på let etter drømmehuset og da vil det bli mindre blogg om eget hjem (litt blir det da vi kommer til å bo kjempefint i sokkelen hos svigerforeldrene mine!). For å få litt inspirasjon og nye tanker om bloggen har jeg meldt meg på bloggkurset til flinke decor8. Det er ‘Blogging your way‘ web-kurs; ‘Blogg Boss‘. Kurset begynner 1. Mars og varer til 29. Mars, og tar for seg spennende emner som vil være relevant for oss bloggere – for å kunne få noen nye ideer og tanker om bloggen. Dette er kurs både for nybegynnere og viderekommende, og koster $129USD (ca. 700NOK). Gleder meg! Vil du og være med? Registrer deg her du og :)

Fin Lørdagskveld!

// Soon my blog will take a turn, because we have sold our house and we’re moving in to my in-laws. I will try blog a little about our space there, but to get some blog inspiration I have signed up for decor8’s ‘Blogging your way‘ e-course; ‘Blogg Boss‘. There’s seems to be some interesting and exciting topics. The e-cours start March 1 and ends March 29, for beginners and experienced bloggers. The fee is $129USD, and I can’t wait. Will you join in to? Registrate here

8 Comments

 1. heidi Feb 02, 2013

  Hmm, kanskje det – høres veldig bra ut egentlig! Tenker litt og så hiver jeg meg kanskje med jeg også :) God lørdagskveld til deg, Jorid! Klem; Heidi

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Feb 02, 2013

   Jaa, bli med! :) Veldig gøy om kjente medbloggere blir med. Er veldig spent på hvordan det er, og har hørt mye skryt om kursene hennes! Jeg trenger påfyll :)

   Fin kveld, klem Jorid

   Reply
 2. Henriette Feb 03, 2013

  Spennende! :))

  Gleder meg til å følge med.

  Reply
 3. Myke minutter Feb 03, 2013

  Takk for tips!! Jeg har fulgt Decor 8 lenge, både bloggen og Instagram, men dette kurset hadde jeg ikke fått med meg skulle være :) Har lest kursbeskrivelsen nå og har veldig lyst å bli med, ikke usannsynlig at jeg melder meg på :) Ha en super søndag! Klem

  Reply
 4. Monsterscircus Feb 03, 2013

  Det høres ut som en stor kurs! Jeg er ganske fristet :-) ha en vakker søndag!

  Reply
 5. Christine Feb 03, 2013

  Yes, yes, I will meet you there! ;) ;)

  All the best for your move!

  Reply
  • Jorid // noepahjertet.com Feb 03, 2013

   Jeeij! :)

   Have a nice sunday!

   Reply
 6. Anu Feb 03, 2013

  I hope the moving process will go smoothly for you!
  I took Blogging Your Way 2.0 last summer and it was a rally great course, so I think you’ll have a great time with Blogg Boss :) I haven’t decided yet whether to took the course or not, it seems that some topics are overlapping with BYW 2.0 I have already taken..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *