Ca;fotografer

_MIB3858 _MIB4762v4 Bryllupsbilder-139v4 Staven-138v2

En ny annonsør har kommet til her på bloggen, og det er Ca;fotografer. Det er fotograf Joachim Wiig Raak og fotograf Marita Børresen som står bak Ca;fotografer og de holder til på Steinkjer, her i Nord-Trøndelag. Jeg synes bildene deres er nydelige, og de får frem det lille ekstra – som er veldig viktig, og spesiellt på en dag som bryllupet, men også en familie- eller bedriftsfotografering. Jeg beundrer disse to, for å finne sin egen stil og satse her i regionen. Heldagsfotografering av bryllup blir bare mer og mer populært i Norge, og dette tilbyr Joachim og Marita – jeg elsker bildene fra dagene de har vært med på, bare se her.

Hadde dere fotograf gjennom hele dagen i bryllupet? Eller kanskje kan tenke dere det? Hva synes du om denne trenden med heldagsfotografering, som fanger alt fra morgen til sene kveld? Jeg synes det er så koselig, å se bilder fra bryllup der fotografen/e er flue på veggen gjennom dagen, fanger øyeblikk man selv ikke får med seg og stemningen i bryllupet og blandt gjestene. Helt klart noe jeg selv ønsker den dagen jeg skal gifte meg med min kjære (til neste år!!) :-)

Ønsker dere en fin helg! :)

// I have got a new advertiser on my blog; Ca; fotografer (photographers). Photographer Joachim Wiig Raak and photographer Marita Børresen is the two persons behind the camera, and they are very talented! An upcoming trend in Norway is to have a photographer through the whole wedding day. I love this trend of capturing the moments through the camera lens, from early morning to late night. The pictures never die, and brings back alle the memories from the day. This service offers Ca;fotografer, and I love the photos from the days they have captured.

Have a nice weekend! :)

Photo: cafotografer.com

Annonse/Ad

14 Comments

 1. Mrs. Smith Feb 15, 2013

  Ååh så fine!

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 15, 2013

   Ja, ikke sant? De er kjempeflinke! :)

   Reply
 2. Trine Feb 15, 2013

  De er kjempeflinke! :) Vi hadde de som fotograf på vår store dag, og var kjempefornøyde! :)

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 15, 2013

   Så gøy å høre! :)

   God helg!

   Klem Jorid

   Reply
 3. Lise Feb 15, 2013

  Vi har hatt den store glede av å benytte oss av Marita og Joachim i forbindelse med 1 års fotografering av vår lille prinsesse, å til sommeren skal de dokumentere vårt bryllup. Har bare gode ord om disse to fantastisk flotte menneskene. SUPER DYKTIGE fotografer, kreative, inspirerende og med super service. Anbefales på det sterkeste ;)

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 15, 2013

   Så herlig! :) Ja, og det lille ekstra er så viktig. Det blir nok kjempefint i sommer kan jeg tenke meg.

   God helg til deg og dine.

   Klem Jorid

   Reply
 4. Mariann Feb 15, 2013

  Jeg og min kjære gifter oss også neste år, og skal ha fotograf hele dagen. Synes det er så fint med bilder fra forberedelsene og festen i tillegg til kirke og typisk bryllupsfotografering etterpå. Har man en god fotograf som fanger de små øyeblikkene, så tror jeg absolutt at heldagsfotografering er verdt å bruke litt ekstra på – jeg gleder meg allerede til å se bildene, haha ;)

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 15, 2013

   Så koselig! :-) Ja, de småglimtene og det en slik type heldagsfotografering klarer å fange er helt klart verdt det synes jeg.

   God helg til deg!

   Klem

   Reply
 5. Nin Feb 15, 2013

  Nydelig…Elsker stemningen i bildene…
  God helg til deg og dine!

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 15, 2013

   Jeg og! :)

   God helg til deg og dine også!

   Klem J

   Reply
 6. Åshild Feb 16, 2013

  Min datter giftet seg sist sommer og vi hadde flere fotografer som fulgte hele dagen. Det er vi veldig glad for. Jeg har skrevet en del tips her: http://bestemorsselskap.blogspot.no/search/label/Fotografering

  Det ble også tatt film blant annet av alle talene.

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 16, 2013

   Tusen takk for at du delre Åshild! :) Sette rjeg pris på.

   God lørdag!

   Klem Jorid

   Reply
 7. Marita R. J. Feb 17, 2013

  Vi hadde dem sammen med oss hele dagen da vi giftet oss i fjor. Egentlig ganske naturlig, siden Marita og jeg har visst om hverandre siden vi var små.
  Vi fikk en flott dag og de var kjempe dyktige til å fange de små øyeblikkene og detaljene, samtidig som at de tok utrolig vakre bilder av oss og også av alle gjestene våre. Rett og slett PERFEKTE bilder til en PERFEKT dag!!!

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 17, 2013

   Så herlig å lese! :) Jeg gleder meg til dagen vi skal gifte oss, og ikke minst til å se bilder etterpå.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *