Favourite Chinos // FiveUnits // Tip

bilde 3IMG_4150bilde 1

Klesbutikken Sienna arrangerer i helgen en instagramkonkurranse, der 5 (!) heldige vinnere får hver sin valgfri FiveUnits Chinos. Dette er min favorittbuksemodell #1, og jeg bruker de gjerne til hverdag og til fest. Når jeg først finner en favorittmodell innen bukser (som jeg hater kjøpe!) kjøper jeg gjerne flere i forskjellige farger. Anbefales varmt! :)

Her er info om hvordan du deltar: Del et bilde på instagram av din FiveUnits chinos, eller lån et bilde av din favoritt inne hos sienna.no som du kopierer og deler. Teksten kan være valgfri, men det er viktig at du tagger bildet med #siennavinn og @siennatrend.
VIKTIG: Dere som deltar må ha åpen profil tom Mandag – slik at bildet kommer opp under #siennavinn når de skal trekke en vinner!

God Fredag!

// This contest is only for readers in Norway! Have a nice Friday :)

Photo: Jorid Kvam
Samarbeid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *