Feeling of spring.

IMG_2216IMG_2221

Den følelsen jeg har idag har jeg lengtet etter. Solen skinner fra blå himmel, luften er mildere og det varmer i kinnene – når solbrillene må settes på nesen for å gå ut, ja da kommer vårfølelsen smygende for fullt hos meg. Ikke minst det fine gode lyset fra vinduene, vanskelig å fange da stuen vår gjør at det blir motlys. Uansett er det er deilig og med ett kjenner jeg energien stige, og en rekke ting på to-do listen min kan forhåpentligvis strykes ila disse dager!

Hva vekker vårfølelsene hos deg? ♦

// The feeling I have today is so good. Sunshine from blue blue sky and I get warm cheeks. When my sunglasses gets on my nose before going outside, that’s my ultimate spring feeling. Also the bright and beautiful light in our livingroom, and I can feel the energy – I hope that several things on my to-to list can be done these days!

What brings the spring feeling to you?

4 Comments

 1. Tonje Feb 26, 2013

  Ja, er det ikke deilig?
  Vi har nå vært utrolig heldige med vinteren her på vestlandet iallefall, med strålende sol og knitrende frost på bakken store deler av tida, men nå som det mildes ute og fulglene igjen kvitrer og vårløken presser seg ivrig gjennom barken i bedet, kan jeg ikke annet enn å storglede meg over at det snart er vår! Så herlig!

  Håper du er frisk og rask, Jorid, og har det bra.
  Jeg er så travel for tida, hehe, mye å henge fingrene i når en studerer ved siden av deltidsjobb, og fulltidsjobben det er å være mor, så jeg får ikke så mye tid til å titte innom favorittbloggene mine.
  Vi har også hatt en laaaaang influensaperiode som satte oss helt ut. Heldigvis er vi friske igjen:)

  Ønsker deg en riktig strålende dag
  Klem Tonje

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 26, 2013

   Såå deilig!! :-)) Vinteren har vært fin her og, men kjenner det blir deilig nå med varmere vær !

   Travelt om dagen her og, mye å henge fingrene i – så liten tid til meg og for å besøke bloggene jeg liker lese.

   Finfin dag til deg fine!

   Klem

   Reply
 2. Kristin | Min Lykke Feb 26, 2013

  Herlig med vår i lufta! For meg begynner vårfølelsen i takt med stadig lysere kvelder og morgener. Deilig!!
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

  Reply
 3. Interiors design Feb 28, 2013

  http://interiorsdesign.blog.com/2013/02/27/flowers-decorations…. Flowers in home makes me happy and gives me spring in my heart

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *