Office inspiration.

IMG_7303_thumb2 IMG_7349_thumb2 IMG_7302_thumb2

Nydelig kontordetaljer hos min gode bloggvennine Nordic Leaves. Dette string-systemet har jeg veldig lyst på selv, og det er så gøy å se hvordan andre velger å løse det. Enkelt, rent og stilfullt! :)

// Beautiful office details to my blog friend Nordic Leaves. The String-system is on my wishlist. Simple, clean and stylish!

Photo: Nordic Leaves

8 Comments

 1. Fjellby Feb 18, 2013

  Nordic leaves style! Den dama har STIL altså! :) Litt annerledes og hvitere enn min stil, men allikevel “øyegodt”! Klasse!

  Fjellbyhilsen

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 18, 2013

   Vet! Og jeg elsker det – og for meg en super inspirasjon, love it :)

   Sees snart, må ta turen til byen en dag. Magen romler etter en cupcake ;)

   Klem

   Reply
 2. Nordic leaves Feb 18, 2013

  Se der ja, alltid rart å se hjemmet sitt på andre blogger:)
  Men morro da:)
  Glad jeg kan inspirere!
  Ha en super dag snupp!
  Her er det jobb jobb jobb, men tida flyg.
  Klem E

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 18, 2013

   Kan jeg tro – men så takknemmelig for at jeg får dele! :-) Du har det så fint.

   God dag på jobbet, her har det vært pakking og pakking i kaoshuset! Bah – så kjedelig.

   Klem

   Reply
 3. Anette Willemine Feb 18, 2013

  Deilig og lyst! Ser etter inspo til hjemmekontoret som jeg holder på å pusse opp, og selv om dette er litt for stramt for min smak, så finnes det ting jeg liker kjempegodt i bildene.
  Det er jo det som er så fint med å blogge – vi kan finne inspo hos hverandre, selv om vi ikke nødvendigvis har dønn samme smak. ;)
  Så koselig dere har gjort det “på stoppestedet” hos svigers. Deilig med lyse gulv, sant. Angrer ikke ett sekund på at jeg byttet ut våre mørke til lyst.
  Skal dere bo der lenge?
  Så utrolig flott logo du (regner med at det er deg, flinka) har laget, både til bloggen og firmaet!!
  Vet at du, som jeg har prøvd ut litt av hvert innen headere, og det kan ta litt tid før man er helt fornøyd. Har holdt på selv med både header og logo en stund nå, så det skal blir spennende å se hvordan det endelig resultatet blir, både på skjerm og trykksaker.
  Håper du har gode dager, du gode Jorid! Skal du snart nedover til Oslo, så gi et vink, det hadde vært så hyggelig om vi kunne treffes!

  Varm klem,
  Anette Willemine

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 18, 2013

   Hei Anette, så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen hos meg. Ja, jeg er så enig med deg, dette med å lese blogger er så kjekt, selv med ulik smak.

   Det har blitt veldlig koselig her i vår lille hule, nesten så jeg føler meg mer hjemme her slik vi har det nå enn i huset vi har bodd i 4 år i. Så i nytt hus blir det lyse gulv i alle rom, og jeg har tittet på parketten du har lagt. Den ser bare så fin ut! :)

   Logoen har jeg laget selv ja, og det er vel kanskje nå – nærmere enn noen gang. For meg ble det viktig nå og finne noe som egner seg for trykk også. For mye krimskrams ble vanskelig å få til fint når man skal lage visittkort o.l. Og denne trenger nødvendigvis ikke ha tekst på seg heller, man kjenner igjen den fordi den er så skarp. Håper jeg fortsetter å føle godt for denne, for nå elsker jeg den! :p Hehe!

   Jeg skal gi et vink, jeg skulle jo egentlig nedover til Oslo idag – finalen i Vixen Blog Awards – men lilleøster er enda ikke helt på flasken så vi øver. Endelig ser det ut til at hun har lyst på den igjen, etter noen måneder uten. Da er det straks litt enklere å kunne reise fra. Så jeg har planer om Oslohelg om ikke lenge. Så alt for sjelden jeg møter alle dere! :)

   Håper dere har det fint også! :)

   Godklem Jorid

   Reply
 4. Min Lykke Feb 19, 2013

  Enig – Edina har det så lekkert hjemme hos seg og kontoret er intet unntak!!
  Klem klem

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 19, 2013

   Ja, et av de fineste hjemmene jeg vet. Akkurat min smak og stil! :)

   KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *