VIPP Suction Hook.

IMG_2241IMG_2234 copy IMG_2240

Her kommer et tips om en smart liten sak fra favoritten VIPP; Sugekopp-knagg. En genial liten sak i lekkert rustfrit stål som vi har forelsket oss i. I gamle huset brukte vi de på kjøkkenet til kjøkkenhåndklær, i vårt nye lille krypinn bruker vi de på badet til klær og håndduker. Du kan i grunn bruke sugekopp-knaggene hvor du vil til hva du vil, så lenge du har en slett overflate de kan suge seg fast til. Jeg har aldri likt sugekoppknagger, men jeg kan med hånden på hjertet anbefale disse – de holder og jeg digger dem! De kommer i 2-pakk til kun kr 149,- hos designstjerner.no.

Ha en god kveld!

// Here is a tip on a smart little thing from danish VIPP; Suction Hook made in stainless steal. We have fell in love with this little thing, and have used it for our kitchen towels and hand towels in the bathroom. I will truly recomend this one.

Have a great evening!

Sponsored Content
Photo: Jorid Kvam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *