Building blog.

NOEPAHJERTETcomHEADER4

Jeg har valgt å trekke byggeprosessen ut fra noepahjertet.com og har derfor opprettet en egen byggeblogg, men på samme domene. Dette for å gi dere et valg om dere vil lese eller ikke, og for at vi selv skal kunne ha en bedre oversikt og samle alt på et sted. Tanken er å skulle printe bloggen ut i en bok etterpå, for å se tilbake på. Jeg gleder meg til å dele prosessen med dere, noen glimt vil dere få her inne også! :)

Les byggebloggen her, noepahjertet.com/byggeblogg og legg den gjerne i blogglisten din, om du vil følge med på fremgangen. Vi har også opprettet en instagramprofil, der både jeg og min kjære vil dele bilder fra byggingen – @hjertetbygg.

Ønsker dere en fin fin Lørdagskveld! :)

// I have opened a building blog for our house project. Unfortunately, I’m going to write this blog in Norwegian, but if you want to see you can visit this adress: noepahjertet.smas.no/byggeblogg. You can also use Google Translate if you want. :)

Have a nice evening! :)

4 Comments

 1. ANETTESHUS Mar 24, 2013

  Grattis igjen med fin tomt og byggeplaner, Jorid! Dette blir spennende. Jeg følger med, vet du;)

  Ha en super dag – og en riktig fin påske!
  KLEM
  anette

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 24, 2013

   Tusen takk Anette! :)

   Ha en super dag og God Påske til deg også!

   KLEM

   Reply
 2. Sofie Mar 24, 2013

  Det er så superspennende!! :D Jeg gleder meg til å følge dere i prosessen! Har dere noen tanker om når dere skal begynne å bygge, og når det skal være ferdig?

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 25, 2013

   Så gøy du vil følge oss :-))

   Nei, vi håper å komme igang så raskt som mulig. Men først må vi få tegnet, og alt på plass – så er det søknadsmølle til kommune o.l. Så jeg vet sannelig ikke :-) Et års tid ca må vi regne med.

   Gleder oss!

   God uke! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *