Goldilicious.

IMG_2278 IMG_2279 IMG_2274 Untitled-1

Today I’m feeling a bit goldilicious! A day with my family, the sun is shining and a girls night out tonight – a perfect saturday. And here are some of my things that I love today ♥

1. P.A.P Sweden Mac Book Air cover 11″
2. Postcards from RK Design
3. Gold bracelet and necklace from Secrets by B
4. Boom Boom Pow from Deborah Lippmann
5. Marc by Marc Jacobs watch
6. Marc by Marc Jacobs wallet

Have a nice day sweethearts! :-)

Bracelet and necklace / sponsored

12 Comments

 1. pavinee Mar 09, 2013

  Beautiful photos! I like the word goldilicious.
  Have a merry day to you too! :)

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 09, 2013

   Thanks / I love that word to, and explain this day perfectly! :-)

   Xo,

   Jorid

   Reply
 2. Cyndi Murdoch Mar 09, 2013

  Have a wonderful day!

  Reply
 3. Monica/ Twist Mar 09, 2013

  Så mye lekkert! Ja, takk alt sammen;)
  Nyt helgen videre!
  Klem Monica

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 09, 2013

   :-)

   God helg vennen! :-)

   Klem

   Reply
 4. Martine Mar 09, 2013

  Du har så utrolig fin blogg! Jeg har fulgt deg ca 6 måneder men aldri lagt igjen kommentar. Jeg har lagt merke til at du skriver mer og mer på engelsk. I tillegg blir bloggen mer og mer lik fjellby og nordic leaves. Hva er grunnen til det? Jeg synes jeg det blir mer upersonlig, men ikke misforstå meg du er dyktig og en inspirator for mange. :) M.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 09, 2013

   Hei Martine :-)

   Så fint du legger igjen en hilsen, det setter jeg pris på :-) Jeg skriver mer og mer engelsk fordi jeg har fått så mange fra utenlands som leser bloggen, og har etterspurt engelsk da de ikke skjønner norsk. Edina og Lises blogg inspirerer meg veldig, og de er ekstremt dyktige – så derfor blir det jeg ønsker å videreformidle og dele det de skriver også i blandt. Nå uten hus så blir det kanskje mye det samme hos meg, og spesielt da bloggen har tatt store steg siste tiden inn i en retning som og er ny for meg. Jeg håper å kunne finne min stil, sti og bloggform etterhvert – og det jobber jeg meg hele tiden :-) Gleder meg til vi har et hus igjen å blogge fra – som nok sikkert vil gjøre bloggen mer personlig igjen da vi får pusset opp et hus akkurat som vi liker og ønsker :-))

   Tusen takk for tilbakemelding, jeg vil ta det til meg og tenke på det :-))

   Klem J

   Reply
 5. Heidi Mar 09, 2013

  Lekre saker! :)
  Jeg kunne gjerne hatt både lommeboken og klokken.

  Nå begynner jeg å like gull – Både i interiør og på accessories <3
  Blir kanskje litt inspirert av deg . . ? *tihi*

  Ha en herlig lørdagskveld.

  Klem fra Heidi

  Reply
 6. Kristin | Min Lykke Mar 10, 2013

  Lovely!:) Nydelige saker og ting!
  Venter btw på kort fra RK design – nydelige print!
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

  Reply
 7. Anita Mar 11, 2013

  Så många vackra saker. Tyvärr är inte guld min färg. Men jag gillar det iallafall.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 11, 2013

   Jeg har aldri likt gull heller, men det siste året – har jeg bare elsket det mer og mer! :-)) Men man må kjenne det er riktig farge for seg selv og.

   God kveld, koselig at du legger igjen en hilsen!

   Klem Jorid

   Reply
 8. Charlotte Mar 13, 2013

  Hi, I’ve been following you on Instagram for quite some time now, and I was happy to see you on the BYW Blog Boss class blogroll as well. Your photos are really amazing – I love the true Scandinavian feel.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *