Happy easter.

IMG_2418 IMG_2428

Ingen fjær og pyntede påskeegg her i huset, tiden har ikke strukket med – og hvis du spør, vet jeg sannelig ikke hvor påskepynten er pakket ned heller! ;-) Jeg og min kjære har vært i Trondheim idag, kost oss med lunsj og cupcake på Fairytale Cupcakes og etterpå Ikea. Min kjære var overbegeistret kan dere tro! *ler* Endelig kom også drømmeteppet i hus, som jeg har ønsket meg såå lenge, men har vært utsolgt. Det er Stockholm Rand og endelig ligger det på gulvet her.

Vi kjører på hytta i morgen alle mann, uten god internettdekning (hurra!) – derfor blir det bloggepause fra denne kanten. Noen instagramglimt vil dere få se da, så følg meg der ved å søke opp: @noepahjertet.

Ønsker dere alle en riktig GOD PÅSKE – i by, på fjell eller ved vann. ♥

// No feathers and painted eggs here – it’s not enough time to do everything. Today my hubby and I have been in beautiful Trondheim, enjoyed a fab lunch at Fairytale Cupcakes and a trip to Ikea. Finally they have got the carpet I have wanted for so long, Stockholm Rand – and now I have it in my livingroom.

Tomorrow we drive to our cabin, the whole family – and there is no good internet connection there (hurra!) – therefore I’ll take a break from the blog. I will posts some glimts on instagram though. Find me @noepahjertet.

I wish you all a Happy Easter – in the mountains, in the city or by the lake/ocean. ♥

4 Comments

 1. Cyndi Murdoch Mar 26, 2013

  Have a wonderful holiday!

  Reply
 2. Just rest and enjoy your time with family. Regards.

  Reply
 3. Nina Mar 27, 2013

  God påske Jorid, og takk for god hjelp! Klem fra Nina

  Reply
 4. Gudy Herder Mar 28, 2013

  Happy relaxing time and that rug looks perfect in your home!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *