IKEA Metod

PE344025-1200x1800 PE345354-1200x1800 METOD_BROKHULT_GREVSTA_RINGHULT_03-1200x1800 METOD_BROKHULT_GREVSTA_RINGHULT_04-1200x800 METOD_BROKHULT_GREVSTA_RINGHULT_01-1200x800

IKEA lanserer 15. April et helt nytt kjøkkenkonsept, IKEA Metod. Jeg har lest om lanseringen i Stockholm – og jeg elsker det jeg ser. Plutselig seiler IKEA’s kjøkken opp som et supert alternativ til dyrere kjøkken og jeg gleder meg til vi skal begynne se på kjøkken og IKEA er definitivt med som et alternativ med disse forbedringene. Det at man kan gjøre kjøkkenet så personlig, med akkurat det du trenger er unikt og ikke minst at IKEAs kjøkken passer alle lommebøker. Se og les mer om Metod her. Love it!

Hva synes du om IKEA kjøkken? Og spesielt dette nye konseptet?

Ha en fin Mandag!

// IKEA launches a new kitchen concept 15th April, IKEA Metod. I have read about this launch on blogs, and I love what I see. Suddenly the IKEA kitchen is more than a perfect alternative to expensive kitchen and I am looking forward to start looking at kitchen for our new house. To make the kitchen so personal, with just what you need is unique and that this kitchen fits all budgets. Love it!

What to you think about IKEA kitchen and especially this new concept?

Photo: IKEA Metod via Stylizimo Blog

10 Comments

 1. Nina Mar 11, 2013

  Jeg elsker det jeg ser og jeg digger at IKEA utvikler sine kjøkken og følger med utviklingen. Vi vurdere også nytt kjøkken og derfor skal vi på IKEA når de nye utstillingene er klare! Ha en strålende dag!

  //Love Nina

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 11, 2013

   Jeg gleder meg til de nye utstillingene jeg og :-))

   God Mandag fine!

   Klem

   Reply
 2. Silje Tiller Mar 11, 2013

  Kanskje det blir ikea kjøkken likevel når vi skal pusse opp til høsten da. :D Diggr det nye konseptet.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 11, 2013

   Ja, vi vurderer det plutselig veldig seriøst vi og nå etter disse nyhetene :)

   Fin kveld! :)

   KLEM

   Reply
 3. Beate Mar 11, 2013

  Jeg har kjøkken som jeg trives veldig godt med, men om jeg skulle ha byttet, så hadde jeg definitivt vurdert IKEA. De har mye fint og ikke minst til en fornuftig pris :)

  Ha en fin mandag!

  //Beate :)

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 11, 2013

   Ja, det er det jeg også liker så godt med IKEAs kjøkken – mulighetene, spesielt nå etter denne lanseringen, men også prisen. Med barn i hus i full fart, så vil det bli en naturlig slitasje og kanskje en skramme her og der. Enklere og billigere å endre/bytte ut med årene, så JA til Ikea !:)

   Fin Mandagskveld til deg og!

   KLEM

   Reply
 4. THE LADIES ALMANACK Mar 29, 2013

  I utgangspunktet høres dette kjempefint ut, men når de endrer kjøkkenkonseptet endrer de sannsynligvis målene bittelitt også, noe som gjør at vi som nettopp har pusset opp kjøkkenet vil slite dersom noen deler går i stykker… Det er kjempesynd å måtte bytte hele kjøkkenet bare fordi en dør eller et skap har blitt stygt fortere enn resten av innredningen.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 29, 2013

   Hei, ja, dette vil jo være kjempesynd. Vet du at de endrer målene eller? Jeg har ingen anelse.. Håper de lar målene være da, slik at det ikke blir krøll. Leste på en annen blogg at de fortsatt skal ha den gamle serien på lager en god tid.

   Hilsen Jorid

   Reply
  • Beate Apr 14, 2013

   Hei ! Det er endringer i forhold til målene på det nye kjøkkensystemet, men ikke fortvil ; det gamle systemet (Faktum) vil være på “Aftersale” i minimum 2 år frem i tid. Dvs at du får kjøpt fronter og suppleringsdeler i noen år enda :) Ellers gjelder jo fortsatt garantien i 25 år ! ;)

   Reply
   • Jorid Kvam Apr 14, 2013

    Hei Beate!

    Godt å høre, eller spesielt for de som har Faktum da :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *