Playful childrens clothes.

IMG_2380 IMG_2371 molosamsofie

From top left to right: Frederikke cherry blossom sommerdraktNomi skjerfZapp black star sneakers, Fonda dragonfly body, Bellatrix cherry blossom skjørt, Maja sweatshirt banana, Ranve pastel Zebra t-shirt, Fiona heldrak kitch, Alvinna shocking pink 3/4 bukse

IMG_2360 IMG_2357

Jeg har fått et nytt favoritt merke på klær til jentene, danskdesignede Molo. Det skal sies at jeg har hatt et ambivalent forhold til disse barneklærne, men har begynt å like de bare mer og mer. Iom at jeg har Sam&Sofie som annonsør, har jeg nå endelig fått muligheten til å se nærmere på og kjenne kvaliteten. For klærne må virkelig bare oppleves, så fantastiske, litt rare og vår Thea Marie (3) elsker sine, printene inneholder så mye spennende og det er virkelig ‘noe annet’ og skiller seg litt ut. Hedda Sofie har fått noen bodyer og thights, og de sitter veldig godt på. Jeg er spent på å se om hvordan printene holder seg, vask etter vask – men har hørt at de er veldig holdbare etter mye bruk. Jeg lengter ikke mindre til sommeren av å se de nydelige vårnyhetene hos samsofie.no.

Lekent, nydelig og god kvalitet! Hva synes du? Har du noen erfaringer med Molo?

God søndag! :)

// I have got a new favorite brand for childrens clothes for my girls, danish Molo. It should be said that I have had an ambivalent relationship with these kids clothes, but have started to like the more and more. Sam&Sofie is my sponsor, and now I finally had the chance to take a closer look on this beautiful and a little bit weird clothes. And I simply love the quality and shape, the prints are so imaginative and my daughter (3) are so fascinated about her clothes. I’m curious to see how the prints remains, wash after wash – but I have heard that they are very durable for heavy use. I’m longing for spring/summer after seeing the Molo news @ samsofie.no.

Playful, beautiful and good quality! What do you think? Do you have any experience about Molo?

Have a nice Sunday! :)

Sponsored content / samsofie.no

16 Comments

 1. Sam&Sofie Mar 17, 2013

  Vreng plaggene ved vask og vask dem på 30grader om de ikke er superskitne – så holder printet seg kjempefint :)

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Tusen takk for tips! :-))

   Reply
 2. Lilla lavendel Mar 17, 2013

  Så fine klær:) Også så skjønn jente du har!

  Ha en fin søndag.
  -Stine-

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Tusen takk – hun vokser i rekordfart! :) Gøy tid nå!

   Ha en fin Søndag du også!

   KLEM

   Reply
 3. Lillian Mar 17, 2013

  Eg jobber på ein butikk som selger Molo og har kjøpt masse av merket,er så fornøy og synest det er litt kult og friskt å kle dei litt i slike mønster og farger:))
  Har berre positivt å sei om Molo:)

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Så fint du legger igjen en tilbakemelding :) Jeg har også samme oppfatning, den tiden vi har brukt klærne! Ikke minst kult, og fargerikt.

   Ønsker deg en fin fin søndag og uke!

   KLEM J

   Reply
 4. Sofie Mar 17, 2013

  Disse klærne var jo kjempefine! Jeg har ikke vært begeistra for Molo før, det har rett og slett vært hakket for sært, men denne kolleksjonen var jo nydelig! Vi har en kjempefin barnebutikk hjemme som selger Molo, og siden jeg syns det er veldig fint å støtte dem tror jeg at jeg må kikke innom i påska ;) Takk for fine bilder!!

  PS! Nå er brukerinfoen min på plass når jeg kommer inn. Hurra!

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Nei, det har vært en prosess for meg også om å like eller ikke like! :-)) Men må si jeg nå er helt forelsket – og kvaliteten er så god.

   Good kveld vennen, og såå bra at infoen nå er lagret! :)

   Kleem

   Reply
 5. FargeBarn Mar 17, 2013

  Vi har mye Molo, både yttertøy og vanlig tøy. Synes barna er finest i farger jeg, men skjønner hva du mener. Jeg har til tider unngått de mest spraglete plaggene, men disse her synes jeg er nydelige.
  Vi er kjempefornøyd med klærne derfra. De holder seg godt!
  Dressene tåler også mye, og har god passform.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Så godt å høre! :-) Jeg har også hatt en prosess med å like, men det gjør jeg altså nå da – til gangs!

   Vi har også fårt vårdress, den elsker vi allerede! Så god og lekker med masse farger :-)

   Good kveld søte, klem

   Reply
 6. Anita stensvold Mar 17, 2013

  Leon har også klær fra Molo og det er kvalitet fra topp til tå :) de er myke som fløte, noe som er viktig for meg når det kommer til barneklær. Og de holder fasongen etter vask. Om du kjøper klær på Cubus så blir de så formløse etter noen ganger i vaskemaskina, noe jeg blir frustrert over :) men man får det man betaler for :) så utrolig fine farger og motiv på bodyen vesle jenta har på seg :)

  Ha en fin uke :)
  Klemmer

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Ja, kvalitet på klær er blitt viktig for meg! Jeg handler en del basicklær på HM for eks, men irriterer meg stadig over at de mister form og farge! :-) Her er det salig blanding, men vi får alle favoritter.

   Good søndagskveld!

   Reply
 7. Pia Mar 17, 2013

  Molo har fargerike og flotte klær!

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 17, 2013

   Enig Pia! :-)

   God søndag og uke!

   Klem

   Reply
 8. Maria Mar 20, 2013

  Hei!

  Så vakker jenta di er! :)

  Vår sønn på 3 år fikk vinterdress fra Molo i vinter. Både han og vi er kjempe fornøyde med kvaliteten. Jeg var litt usikker på kvaliteten, men utentvil,testen er bestått med høyeste karater. Dressen er på i barnehagen, stallen, kjøring av traktor m.m. Kan anbefales.

  Du har en flott blogg! Lykke til med hus kjøpt! :)

  Klem Maria.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 20, 2013

   Hei Maria!

   Tusen takk, hun er så snill og god! :-)

   Jeg fikk vårdress til vår 3-åring også, med regnbuefarger og vi elsker den. Ikke såå mye brukt enda pga kulden, men kjenner det på den. Gleder oss til å bruke den mer :-))

   Tusen takk for koselige ord!

   Storklem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *