Printoholic.

whateveryouare

Jeg er en printoholic – og forelsker meg veldig i ord, uttrykk, kul skrift og nå for tiden print/plakater med fet og enkel skrift. Som i sitatprinten over, som min gode bloggvennine FruFly har designet. Et av tre print som nå er på tur hjem til meg fra FruFly Shop. Jeg har flere print og postere liggende, og flere som enda ikke har kommet i rammer – men når slike godbiter dukker opp, ja da er ikke jeg vanskelig å be selv med de jeg har liggende! Jeg elsker å dekorere hjemme med print og plakater, for meg gir det et personlig uttrykk og er enkel endring ved å bare bytte litt plasser innimellom. ;)

Med dagen sitat over, ønsker dere en god helg! :)

// I’m a printoholic, and quite often fall in love with quotes and bold fonts. The print above is designed by my good blogfirend FruFly and is one out of tree that I have ordered. I have so many prints and posters, and some of them isn’t framed yet, and when cool prints like the ones from FruFly Shop, I can’t hold my self to buy. I love to decorate and change with prints and posters.

With the quote above, I wish you all a happy weekend! :)

Photo: Fruflyshop.no

4 Comments

 1. Heidi Mar 01, 2013

  Stilren og lekker print <3
  Jeg digger også prints – Også finner jeg fine ting i interiørblader som må opp på veggen og plakater har jeg en forkjærlighet for.. Godt utvalg som du sier! ;)

  Jeg ønsker en god helg til deg og dine også!
  Kos dere masse og måtte vårsolen skinne på dere. :)

  Klem fra Heidi

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 01, 2013

   Ja ikke sant? Jeg elsker slike rene print, og ja – enkelt å lage de selv også, men velger heller støtte opp om gründerjentene ;)

   Fin og god helg til deg!

   KLEM

   Reply
 2. Anine von Krogh Mar 01, 2013

  God helg søta! :)

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 01, 2013

   God helg vennen! :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *