Simplicity.

IMG_2325 IMG_2329 IMG_2328 IMG_2327 IMG_2326

Vi har en kjøleromsdør inne i stuen vår her i sokkelen til svigerforeldrene, og denne tenkte jeg passet fint til å dekorere med printene jeg har bestilt fra RK Design. Ved siden av tidenes enkleste, men fineste kalender og gjør plutselig hulen vår enda litt mer personlig!

Håper dere har det fint?

Klem, Jorid

// We have a white door to the freezers room in our little space to my in-laws, and it’s perfect for decorate with my new prints bought from RK Design. And right beside, the most simple and clean 2013 calendar ever – does our little space even more personal. 

I hope you guys are fine?

Hugs, Jorid

Photo: Jorid Kvam

1 Comment

  1. Kristin | Min Lykke Mar 13, 2013

    Knallstilig! Er veldig svak for grafiske print:)
    Ha en flott kveld
    Klem fra Kristin

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *