I love to find inspiration.

IMG_2546 IMG_2545 IMG_2541 IMG_2540

Jeg elsker å finne god inspirasjon i blader! Nå leser jeg i Cereal Magazine Vol 2, som faller rett hjem i hjertet mitt. Nydelige bilder, spennende informasjon om mat og reise. Dette er et magasin jeg høster mye inspirasjon fra.

Spesielt deilig ikveld å finne sofakroken med blad, etter en dag der jeg har fått til to (!) treningsøkter i mitt #flyi100 #hundredagersprosjektet. En time med min fysioterapaut i formiddag, og en real powerwalk med søsters ikveld. Jeg hoppet over igår, så da passet det bra med to økter idag og jeg kan notere 4/100. Les mer her hva #flyi100 dreier seg om.

God kveld alle!

// I love to find inspiration in magazines! Now I’m reading the latest issue of Cereal Magazine, and I can’t get enough of what’s inside. Beautiful pictures, exciting information about food and travel.

I can also count 4/100 workouts today in my 100 workouts in 100 days project!

Have a nice evening!

Photo: Jorid Kvam

4 Comments

 1. Hema Apr 16, 2013

  Hello, it’s the first time I comment in your blog … I just like your pictures, very relaxing and graphic. I believe it’s the Jewish museum in Berlin designed by Daniel Libeskind that we can see in your last picture, I always loved his architectural drawings. Have a nice reading session!

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 16, 2013

   Hi Hema,

   Thank you for your kind words! :-)) I’m glad you like my blog. You have right about the museum in the last picture, this issue has focus on Berlin – and I really love the architecture of this museum.

   Have a nice week!

   Xoxo, Jorid

   Reply
 2. Hjertebank Apr 17, 2013

  Lekre, lyse og inspirerende bilder som alltid!
  Hvor kommer det fine plusstegn fatet fra?
  Har sett det på flere blogger med ikke funnet det i noen butikk..
  God onsdag ønskes til deg og dine :) klem

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 17, 2013

   Hei, og tusen takk! :)

   Det er fat fra piawallen.se !

   Ha en god dag,

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *