Molo – spring coverall.

Untitled-1 bilde 1bilde

Vi har fått ny favorittdress Polly, fra danske Molo og samsofie.no. Dette er en vårdress, men som vi også brukte uten problemer i påsken med god ull under. Thea Marie elsker fargene, mens jeg var skeptisk da jeg bestillte – tenkte kanskje rosa var et mer sikkert valg, men jeg angrer ikke. Rosa klær har vi nok av! ;) Dressen har kjempegod passform, er god og myk, har fleecefor i hetten, reflekser og tåler vann. Jeg har vært kjempefornøyd med Reimadressene, men jeg liker kvaliteten, stoffet og passformen bedre på denne.

Det var en fornøyd frøken som stabbet over med nye hello kitty solbriller, ny dress og fjellräven sekk i påsken på hytta til morfar og bestemor!

Følg med i neste uke, så kan du kanskje være den heldige som vinner en valgfri Molo Polly dress!! ;-)

Ha en fin fin kveld!

// I have got a new favorite coverall for this spring to big sister, from danish Molo and samsofie.no. I love the colors, how it fit and the quality of the fabric. Happy big sister visited grandpa and grandmother this easter, with new Hello Kitty sunglasses and new coverall!

Have a nice day!

Sponsored content
Photo: Jorid Kvam

1 Comment

  1. […] leste en del som hadde Molo dressene i fjor, blant annet Jorid (høstdressen) og Charlott– og de har vært utrolig fornøyde. Jeg leste også en del […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *