Salt & pepper.

IMG_2602 IMG_2606IMG_2604IMG_2608

Salt og pepper, avokado, kaviar og crème fraîche. En perfekt start på dagen min! Jeg har blitt helt avhengig av avokado, en nydelig frukt som kan brukes til det meste. Da vi var i Spania til min mormor og bestefar spiste de det hver morgen, jeg var ikke overbevist da – men har smakt det nå og jepp, en favoritt! ;-) Det ble en fin mulighet idag til å prøve de nye VIPP salt- og pepperbøssene jeg har fått fra designstjerner.no. Sort matt og hvit blank bøsse, som er tunge og knall gode å bruke. Liker det røffe uttrykket!

Ønsker dere en god Torsdag, nå er det snart helg!

// Salt and pepper, avocado, caviar and crème fraîche. A perfect start on my day! I have become totally dependent on avocado, a perfect fruit that can be used for everything. Today I got the opportunity to try my new salt- and pepper mill. Black matte and white glossy, which is heavy and extremely good to use. Like the rough expression!

Have a nice Thursday, the weekend is near!

Sponsored content
Photo: Jorid Kvam

2 Comments

 1. Anne Apr 25, 2013

  du må prøve å gi minstejenta most avocado med enten banan eller mango- supert alternativ til grøten f.eks ;) min lille elsker det, og jeg syns også det er godt! avocadoen kan også smøres på brødskiva som pålegg til de små, mens jeg liker det som topping på annet pålegg :)

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 25, 2013

   Ja, det har jeg tenkt å prøve! Tror frøken vil like det så godt :-))

   Takk for tips!

   Klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *