Still in love.

IMG_2582 IMG_2583 IMG_2587

Sort/hvitt, detaljer og fine ting fra stuen vår. Jeg er fortsatt så forelsket i Arne Jacobsen lampen, en klassiker jeg vil elske i mange mange år. Jeg gleder meg sånn til å besøke København, der vi skal besøke mange fine design- og interiørbutikker. Bare 2 uker til!!

God ettermiddag!

// Black/white and some nice things from our livingroom. I’m still head over heels in love with my Arne Jacobsen floor lamp, a classic I will love in many years. I’m looking forward to visit Copenhagen in two weeks. Me and my mum are visiting some of the great design- and interior stores. 

Have a nice afternoon!

Photo: Jorid Kvam

6 Comments

 1. sivshus Apr 24, 2013

  Hei, Helt enig, den er råkul selv om jeg er mest svak for den landlige stilen, passer denne lampa inn overalt tror jeg..:-) God tur til shoppingbyen! klem Siv

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 24, 2013

   Ja, jeg synes den passer over alt! :-)

   God kveld, klem

   Reply
 2. Lotte Apr 24, 2013

  L E K K E R T !

  Et lite spørsmål ang. noe helt annet; hvilken bloggplattform bruker du? Det har seg nemmlig slik at jeg bruker blogspot, og har alltid redigert innleggene mine i windows live writer, men nå som jeg har byttet fra pc til mac, får jeg ikke brukt dette programmet.. Trenger sårt tips om hvilket program jeg kan bruke til dette :)

  Håper du har et lite tips til meg!

  Klem fra meg

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 24, 2013

   Hei!

   Jeg bruker wordpress, som er en annen bloggplattform – der man eier domene og webhotell selv.

   Om du har brukt windows live writer, må su vel begynne bruke blogspot sin igjen om du vil blogge der. Finnes ingen andre prof lik som win live writer tror jeg.

   God kveld

   kram

   Reply
 3. Ingeborg Apr 24, 2013

  VELDIG fin lampe, og klassikere de varer lenge:) Jeg skal også til København, om ei uke. Som deg, gleder jeg meg:

  Reply
 4. No.113 Apr 25, 2013

  Elsker lampen!
  Jeg liker så godt det sorte og hvite sammen:);) Jeg smyger inn litt rustikk og betong også… :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *