Thank you!

IMG_2572 IMG_2575 IMG_2577 IMG_2578

[highlight_one] Life is about the people you meet, and the things you create with them.[/highlight_one]

 

Tusen takk, til alle dere fantastiske jenter jeg møtte i helgen. Skulle jeg visst for noen år tilbake at jeg skulle skape slike vennskapsbånd gjennom internett hadde jeg nok bare begynt å le. Det er unikt, og jeg er heldig! Veldig gøy å møte dere andre også, som jeg har fulgt over så lang tid og dere jeg ikke har fulgt så godt. Det har vært en fantastisk helg med mange inntrykk, opplevelser og et venninehjerte som har savnet, er fyllt opp til gangs til neste gang vi møtes! ♥

Tiden strekker ikke med til å trekke vinner av giveawayen idag, så her er det fortsatt mulig å bli med; her.

God mandag og uke!

// I have been in Oslo this weekend, and I have met a lot of beautiful girls. I think it’s unique that we through internet have created this friendships. It was so fun!

Have a nice monday and week!

Photo: Jorid Kvam

11 Comments

 1. STYLIZIMO Apr 22, 2013

  Ja, er det ikke fantastisk? Jeg føler meg så heldig og ha blitt kjent med SÅ mange nydelige og imøtekommende jenter. Takk for det fine vennskapet, Jorid. Skulle ønske jeg fikk mer tid til å prate med deg i helgen, men tiden flyr i godt lag. Godt å se deg var det iallefall. Du stråler som vanlig.

  Glad i deg!
  klem fra Nina

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 22, 2013

   Ja, det er fantastisk!

   Jeg setter stor pris på deg fine, og synd tiden går så fort. Du må ta med S til trøndelagen snaart! ;)

   Glad i deg og, nyt Køben og hils jentene!
   KLEM

   Reply
 2. Tonje Apr 22, 2013

  Hei Jorid
  Takk for at dere arrangerte treffet i helga, utrolig gøy og inspirerende å treffe alle disse flotte damene som en på en måte føler at en kjenner gjennom bloggingen;)
  Veldig kjekt å treffe deg også, Jorid. Du er ei flott og skjønn jente! Kjente det litt i magen da du fortalte om alle prosjektene dine og at det skulle vært fire av deg, slik føler jeg det også for tida. Det hadde vært fint å ha vært ei Tonje som tok seg av studier, ei som tok seg av hus og hjem, og ei som tok seg av familien, hihi:) Men vi får prøve å senke skuldrene, og ikke ta alt så høytidelig innimellom, gi oss albuerom til å få slappe av, nyte små drypp av pauser og hyggeligheter, som i helga;) Du gjør i alle fall en fantastisk jobb her på bloggen og høres ut som ei flott mor!
  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tonje

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 22, 2013

   Hei fine,
   såå gøy og endelig få møte deg. Så rart med det, de man har fulgt over så langt tid – så er første møte spennende. Det ble som forventet, du er fantastisk! Og ja, haha, vi skulle vært så mange mange fler i blandt. Viktig som du sier, kjenne på litt pauser og fritid, selv med mye gøy i helgen fikk batterier og hode lade. Det var deilig!

   Ha en fin fin dag og uke!
   KLEM

   Reply
 3. Myke minutter Apr 22, 2013

  En stor takk til deg og Heidi som tok initiativet til det herlige bloggtreffet i Oslo! Jeg storkoste meg og det var utrolig kjekt å endelig treffe bl.a deg IRL, selv om vi ikke fikk pratet så mye :) Skulle gjerne ha fått med meg førfesten på lørdag også, men måtte prioritere bursdagen til fadderbarnet mitt som fyllte fire år. Vi ses vel på interiørmessen i Bergen til høsten, om ikke før :) Fin mandag! :) Klem

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 22, 2013

   Tusen takk, det var så gøy! :) Og ja, skulle hatt såå mye mer tid med alle og en hver. I Bergen sees vi garantert, den helgen har vært satt av siden i fjor. Hihi!

   GOD MANDAG og fin uke til deg! <3
   KLEM

   Reply
 4. Beautiful photos!! I love the little Volupsa votive candles. They are so adorable! When the candle is done you can reuse them for regular votive candles. They would be pretty in a line on a mantel or down a table. http://www.candlesoffmain.com/search.aspx?find=voluspa+votive+candles

  I love the styling on the storage box. Very fun and chic!

  Reply
 5. LIFESTYLE by Sessan Apr 22, 2013

  Du är alldeles nydelig du Jorid, synd du bor så långt undan!!
  Men får du råner trang vet du att jag flytter till Halden, då är du välkommen & så skall vi gå på Fønix & köpa oss en riktig 50 tals kjole & riktiga Jackie Kennedy solbriller & så skall vi mingla bland alla gamla fina amerikanarna :) Hörest ikke det topp ut *tihii*

  Tusen tack för flott fest & tusen tack för gott mottagande av en helt vanlig Lifestyle bloggerska, jag trivdes gløgg i ditt/ert sällskap.
  Jag har vart på drulljoner stora blogg event & detta var nog det mest avslappade inkluderande.

  God klem & god vecka till dig

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 22, 2013

   Åh! Skjønne deg! Tusen takk for en fantastisk weekend, og du er så flott. Var veldig veldig gøy å møte deg, endelig.

   Skal ikke se birt fra at Halden får et besøk ! ;)

   Ønsker deg en god uke, håper vi får en ny anl til å møtes!

   Kram

   Reply
 6. Åshild Apr 22, 2013

  All ære til dere som tok sjansen og inviterte. Flaks at jeg fikk vite om det. Det var veldig hyggelig å møte deg og flere andre av dere unge som jeg følger. Etterpå så innser jeg at jeg trakk gjennomsnittsalderen betydelig opp, men hyggelig var det likevel.

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 22, 2013

   Det var veldig gøy at du tok turen Åshild! :)

   Håper vi sees igjen, klem Jorid

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *