Back one year.

IMG_4968 IMG_4964 IMG_4979

Året har gått vannvittig fort, her sitter jeg å ser tilbake på Mai måned 2012. Magen vokser og forventningene til å bli tobarnsmor er store og litt skremmende. Ett år tilbake hadde jeg ingen anelse om at følelsene mine for to jenter kan bli så store, i pappaen likeså. Utfordringer, dårlig nattesøvn og bekymringer – druknes av kyss og kos, latter og sang, lek og morro mellom to søstre – våre jenter! (innimellom noen “Aaau, Hedda, ikke lugg!“)

God 1. Mai alle sammen!

// The year has gone crazily fast, and here I sit to look back on the month of May 2012. The baby stomach grows and my expectations to be mother of two is large and sometimes intimidating. A year back, I had no idea that my feelings for two girls can be so large, for the father likewise. Challenges, bad night’s sleep and worries – drowned by kisses and hugs, laughter and song, play and fun between two sisters!

Happy 1st of May!

Photo: Jorid Kvam

4 Comments

 1. sivshus May 01, 2013

  Ja, barn er en gave:-) God 1. mai til deg og dine! klem Siv:-)

  Reply
  • Jorid Kvam May 01, 2013

   Virkelig!

   God 1 mai Siv! :-*

   Klem

   Reply
 2. Har en drøm... May 01, 2013

  Deilig med slike “looking back” ‘s :))
  Flotte bilder ♥

  Ha en fin dag!

  Reply
 3. Ida May 01, 2013

  Jeg kjenner meg igjen her. Sitter selv og tenker tilbake til 1 mai 2012 hvor jeg akkurat hadde funnet ut at jeg var gravid:-) fortsatt fin mai og flere fri/hellig dager med familien:-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *