Black + white danish home.

WALL PANELS 26 IMG_5339 IMG_5068 IMG_5050 IMG_5044 IMG_5040 IMG_5058

Ikke så mye annet å si her! Svart + hvitt + kontraster + design = perfekt!

Jeg elsker å finne inspirasjon om dagen, med tanke på at vi snart virkelig er igang med å bygge vårt nye hus. Jeg bruker pinterest flittig, og der lagres alt jeg kommer over i forskjellige inspirasjonsboards. Du finner meg her; pinterest.com/noepahjertet.

Hva er din pinterest konto?

Ha en god dag!

// Not much else to say here! Black + white + contrast + designs = perfect!

I love finding inspiration these days, considering that we soon are about to build our new house. I use pinterest daily and saves everything in my inspiration boards. You can find me here; pinterest.com/noepahjertet.

Photo: Norm Architects

Share

14 thoughts on “Black + white danish home.

 1. Så fint! Elsker de kontrastene selv. Nå har vi akkurat plukket ut gulv og vegger til nyhuset, som bygges i disse dager :D Jeg har akkurat kjøpt slike lamper som på soverommet, for å bruke som nattbordslamper selv, men lurer på hvor stolene på spisestuen og lampene over bordet der er fra? :)

  Ellers gleder jeg meg masse til å se hva dere gjør med huset deres :)

  Her blir det veldig lyst, lyyyyyse (så si hvite gulv) samt vegger. Dermed passer det fint med kontraster på interiøret. Det samme gjelder kjøkkenet. Det blir også sort-hvitt på kjøkkenet :D

  1. Elsker kontrastene jeg også! :) AJ lampene til soverommet ønsker jeg meg og, de er så fine.

   Stolene er eames, søk det opp i google. Lampene er jeg usikker på.

   Fin kveld søte!

   KLEM

  1. Håper dere har hatt en fin fin helg vennen, og at alt er bra med deg ? :) Vi hadde en topp feiring.

   GODKLEM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>