See you in …

May 05, 2013

562c040bc1fa52a94b33803862bbec41

Dagen idag går i ett, kjapt innom for å si at i morgen sees vi fra København! Jeg og mamma drar grytidlig, og gleder oss til tre herlige dager i en by jeg tror jeg vil elske ;-) Det blir ingen blogging, men i morgen postes et innlegg som viser siste instagram glimt fra turen vår.

Følg oss på instagram – @noepahjertet!

God søndag og uke!

// The day is flying, and I’m stoping by to say Hi, and tomorrow we’ll say hi from Copenhagen! Me and my mom go very early, and are looking forward to three wonderful days in a city I think I will love ;-) I’ll not blog on our trip, but tomorrow I will publish a post who shows my last instagram glimts.

Follow us on instagram – @noepahjertet!

Have a nice sunday and week!

8 Comments

Leave a Comment

All rights reserved © 2015 NOEBLOG.COM · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie

Blogglistenhits Bloggurat