Nothing new.

IMG_2790IMG_2788 IMG_2778 IMG_2784 Grunnen til at det har vært litt stille fra denne kanten siste ukene er at jeg rett og slett har hatt litt mangel på inspirasjon og motviasjon. Det er i grunn deilig, og ikke ha bloggen ‘hengende’ over seg til innimellom, der man føler man må poste hver dag. Dette er et sted hvor jeg koser meg, og noen ganger må andre ting prioriteres. Det tar seg opp, og bare knipse noen nye bilder av stua er inspirerende nok ikveld. Selv om jeg føler jeg har vist bare den i det siste! Hehe ;) Jeg gleder meg til jeg får Manhattan kartet i glass og ramme!

God kveld! :)

// The reason it has been a bit quiet from this edge past few weeks is that I simply had a little lack of inspiration and motviation. But I think it’s good to not think about the blog ‘all the time’, and that I have to post a blogpost. This is a place where I enjoy myself, and sometimes, I have to priority other things. Tonight I just took some pictures from the livingroom. I can’tt wait until I get Manhattan hotel in a frame!

Good evening! :)

6 Comments

 1. Sofie Jun 10, 2013

  Skjønner deg godt, det er ikke alltid så mye å skrive om! Tenker det blir mange spennende innlegg så fort huset er på vei opp! :D

  Kos deg med den lille bloggferien :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 10, 2013

   Ja, forhåpentligvis får husbyggingen en stor del fremover! ;-))

   God kveld :-)

   Reply
 2. Jannike Jun 10, 2013

  Jeg skjønner hva du mener ;) En bloggpause kan jo være positivt vis man kommer ut av pausen proppfull av inspirasjon og motivasjon ;) sykt fin vegg forresten ;-) gleder meg til fortsettelsen ;-) klem fra Melhus :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 10, 2013

   Ja, en bloggepause er deilig egentlig :-) Så koselig at du la igjen en hilsen!

   Klem

   Reply
 3. Har en drøm... Jun 10, 2013

  Sånn er det bare innimellom:)
  Her er det ofte lange pauser – gidder ikke når jeg ikke er in the mood, hehe:)
  Flotte bilder, og fiiiine detaljer.

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 10, 2013

   Takk :-) Ja, litt pause innimellom må til!

   Klem til deg

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *