Running and Nike+.

5bfae062d2c311e2962a22000a1f930e_7 89f163d0d38411e28e5d22000a1f979a_7

Husker dere at jeg skrev om #flyi100 og #hundredagersprosjektet? Altså skulle jeg hatt ca 28 økter nå, men har kommet til 15! Noe jeg er veldig stolt over i grunn, fra å ikke være i noe aktivitet til å ha et par-tre løpeøkter i uken. Nå er det ikke så viktig å skulle klare 100 treningsøkter på 100 dager, men sakte men sikkert komme til 100 dager i mitt tempo, og minst 2-3 dager i uken.

Ikke bare har #flyi100 motivert meg veldig, men appen Nike+ Running har også motivert meg stort. Det er en app du laster ned (her) på telefonen din, og så tar du mobilen med på løpetur. Jeg har iPhonen i et overarmsbånd, og det fungerer utmerket. Nike+ lagrer via GPS hvor du løper på et kart, hvor fort, hvor langt og sammenligner denne løpeturen med tidligere løpeturer. Du får oppdateringer på øret hvordan du ligger an, og det motiverer veldig, spesielt i en killer bratt motbakke med melkesyre i lårene!! ;-) Når du laster ned appen må du lage en Nike+ konto, og når du kommer hjem fra løpeturen synker telefonen automatisk alle data med kontoen på internett. Du kan også legge til venner og bekjente, dele turen på facebook/twitter/pinterest, få heiarop underveis via facebook og konkurrere med dine venner. Og selv om appen heter Nike+ Running, trenger du ikke løpe, den funker utmerket om du er glad i å gå turer også. Genialt, og svært motiverende! Anbefales på det sterkeste :-) Jkvam er brukernavnet mitt på Nike+ hvis noen vil bli venn.

Et lite tips fra meg her altså, så kanskje du også blir bitt av gå/løpe basillen som meg! Ha en fin kveld, her skinner solen og det er sommertemp igjen, endelig :-)

// I love my new Nike+ Running app, and I recommend it to everyone. It keeps your data saved, you can see the map of your running, and share it with your friends on facebook, twitter and pinterest. You also get notifications on the ear through the round. Love it!

Have a nice evening!

9 Comments

 1. Sofie Jun 12, 2013

  Jeg brukte Nike+ da jeg brukte ipod til trening. Da hadde jeg en brikke i skoen og en plugg i ipoden. Ingen gps der da, men jeg kalibrerte den før jeg starta, så jeg fikk oppdatering underveis om når jeg var kommet halvveis og hvordan jeg lå an. Supermotiverende! :D Nå har jeg ikke de skoa lenger, så kanskje jeg burde prøve denne..? Funker vel ikke bare til Apple sine ting?

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 12, 2013

   Ja, den kom først til iPoden med brikke i skoen. Nå trengs ikke brikken lengre om man bruker denne appen. Genialt synes jeg, samt at du får alt opp med det samme! :) Funger med google, apple og android. Klikk på linken med mobilen så får du opp og kan laste ned! :-D

   Reply
 2. Tone S. Jun 12, 2013

  Flott app – lagt deg til jeg :))
  Da er det bare ut å løpe…….hoho

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 12, 2013

   Hei, så gøy! Jeg har godkjent deg, så nå kan vi inspirere hverandre!! :))

   Ha en fin kveld, klem J

   Reply
 3. June Jun 12, 2013

  ååh.. Når jeg brukte denne sist måtte man ha brikke i skoen :)

  Jeg bruker runkeeper, ser ut som den funker på akkurat samme viset.. Genial er den iaffal :) Og gull verdt i tillegg til pulsklokka :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 12, 2013

   Ja, var visst en tid man måtte ha brikke! :-)

   Har hørt om runkeeper men aldri prøvd, er vel mye samme! :-))

   Ha en god kveld! Klem

   Reply
 4. Martina Jun 12, 2013

  Sprekt! Jeg kjøpte meg Nike+ GPS klokken for et lite år siden, og har blitt helt avhengig av å ha den med meg enten jeg er ute på tur, eller inne på treningsstudioet med pulsbånd rundt brystet :) Har et lite hundredagersprosjekt selv, men for å øke sjangsen for å gjennomføre har jeg kommet til at 50 økter over 100 dager passer litt bedre i en stressende hverdag :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 12, 2013

   Flinke!! :-)) Ønsker meg klokken jeg og! 50 høres overkommelig ut. God kveld! Klem

   Reply
 5. Linn Engan Jun 14, 2013

  Åh! Jeg savner å løpe! Har aldri hatt så lyst til å løpe nå som jeg ikke kan :P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *