The Wishbone Chair.

“A chair is to have no backside. It should be beautiful from all sides and angles.”

– Hans Wegner

2 Comments

 1. Åshild Jun 22, 2013

  Jeg ønsker mest å bli fortest mulig frisk av halsbetennelse, og at jeg ikke har smittet noen.

  Så ønsker jeg meg strålende sol helgen 12.-14.juli da vi skal fylle gården med gjester i anledning min manns 60 årsdag.

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 23, 2013

   Bli fort frisk! :-)

   Og krysser fingrene for sol og deilig sommer når dere skal feire.

   God St.hans!

   Reply
 2. ALL VERDAS Jun 23, 2013

  Eg ynskjer meg hjelp til å gjera nettbutikken min synleg på nettet. Alle vil opp, vera øvst på søkesider, men alle kan ikkje vera der – i alle fall ikkje dei som ikkje har eit stort budsjett for slikt. Så eg må ty til andre måtar enn å betala i dyre domar. Men kva gjer eg då? Det skulle eg likt å vita. Så ynskjer eg meg fint vêr når me skal fylla garden med gjester i høve mannen min sin 60-årsdag. Det er neste helg. :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *