Impatient.

bilde
Rett på andre siden av sjøen over skal huset vårt bygges, og vi kommer til å få en fantastisk utsikt. Jeg begynner bli utålmodig, nå har vi holdt på siden Mars og vi håper noe skal skje på tomten de nærmeste dagene/to ukene. Det er ikke tomtearbeide som skal gjøres, men rørledninger gjennom tomten som skal legges om – kjedelig å vente på noe som i utgangspunktet skulle vært i orden. Men godt å vite at alt blir gjort ordentlig slik at vi ikke får noen overraskelser undervegs.

Imens kan dere jo sjekke ut byggebloggen der siste innlegg viser plan- og fasadetegninger : her! :)

Fin kveld!

// Right across this lake our house is going to be build. I’m impatient, and wants things to happen now. We have been in this process now since march, and hopefully something will happen in the next couples of weeks.

In the meantime you can head over to our building blog and see the drawings of the house (google translate) ; here! :)

Have a nice evening!

1 Comment

  1. Annkira Jul 10, 2013

    Så flott utsikt!
    Klem :)

    P.s. Give away hos meg :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *