Look at those legs!

IMG_3084

IMG_3083

IMG_3081

Untitled-1

Jeg var så heldig å vinne en Milk lampe fra &tradition på instagram for en tid tilbake. Her om dagen kom lampen i posten, og det var ‘love at first sight’! Digger den virkelig – så enkel og nydelig design, og de sorte bena er awsome. Passet perfekt inn på tv-benken med resten av det sort-hvite, cross-tray fra Pia Wallén, Kubus bowl fra by Lassen og print fra Ylva Skarp.

Det er også fredag og første feriedag – veldig deilig og vi gleder oss til fine uker sammen. Kjærest kommer hjem fra nordsjøen på Tirsdag, så da kan ferien virkelig starte. Vi skal kose oss med gode venner i helgen!

Håper dere får en fin helg, kanskje er det ferietid hos deg også ? Har dere noen spennende planer?

++ I was so lucky to win a Milk lamp from &tradition on instagram a while ago. The other day it came, and it was love at first sight. So clean and simple, beautiful design and the black legs is asome. Perfect on my tv-bench with the rest of my black and white stuff – cross-tray fra Pia Wallén, Kubus bowl fra by Lassen og print fra Ylva Skarp.

It’s friday and the first day of our summer holiday!

I hope you’re having a great weekend, maybe it’s summer holiday for you to?

4 Comments

 1. Denne har jeg også! Den er så FIN :)
  Så gøy at du vant en lampe – lucky you!

  Håper du får en fin sommer vennen.
  Sender en stor sommerklem fra Drammen.
  Nina

  Reply
  • Jorid Kvam Jul 08, 2013

   Ja, den er lekkersmekker! :-)) var veldig heldig!

   Her er det late feriedager nå – uten sol, men ferie iallefall! Anders kommer hjem i morgen og alle hjerter gleder seg :-))

   Stor sommerklem tilbake, håper dere har det fint! :-)

   Storklem

   Reply
 2. Tinas Lounge Jul 31, 2013

  So beautiful! I wanted this lamp for some time now and yesterday I did it, just one click and at the end of the week it will be mine. In the meanwhile I look at your pictures and can´t stop smiling. Aren´t these black legs the best? Sigh. Thanks for sharing those pics with us. :)

  Tina

  Reply
 3. […] 1: formelledesign 2: pinterest 3: bengtgarden 4: stylizimo 5: noepahjertet […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *