My day with Opel ADAM.

// Samarbeid med Opel Norge

opel1

På Torsdag hadde jeg og venninen min en herlig dag med en flott herremann; ADAM. Vi tilbringte mange timer og ca 40 mil sammen ut mot havet, og jeg ble forelsket. ADAM er en fryd å kjøre med, selv på langtur og er en perfekt konebil spør du meg! ;-)

opel2

opel3

opel7

Vi koste oss hele dagen, og kanskje du vet hvor vi har vært? Da kan du delta i konkurransen hos Opel Norge på deres facebookside her.

opel5

opel4

Som over gjennomsnittet glad i bil sjarmerte ADAM oss fra første øyekast. Han har stjernehimmel i taket, touch-skjerm, USB-uttak, handsfree, cruise-controll og ikke minst et herlig gjennomført interiør. Mange valg og tekniske finesser – som jeg elsker! Til og med varme i rattet, hadde passet meg perfekt som er så kald på hendene hele tiden. Du kan få dem ADAM du selv ønsker, i den fargen du ønsker – se bare her.

Det ble en tårevåt avskjed hos Maskinagentur i Trondheim – kanskje vi sees igjen!

Ser du hvor jeg og ADAM har vært? Bli med på konkurransen hos Opel Norge inne på facebook, her.

Ha en fin dag! :)

2 Comments

  1. DIVAMAMMA.NO Jul 15, 2013

    Åh!!!! Adam <3 Det skulle jeg hatt. I og med at jeg heter Eva ;-)

    Reply
  2. DIVAMAMMA.NO Jul 15, 2013

    * den :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *