My loved ones on magnets.

IMG_3306

IMG_3302

Elsker du å bruke instagram like mye som meg? Tidligere har jeg tipset om at man kan lage egen bok med bildene fra sin IG konto, enkelt og veldig gøy å se igjennom senere. Nå vil jeg tipse om en kul greie, Stickygram, der man kan få bildene sine som magneter. Fest favorittbildene på kjøleskapet, magnettavlen o.l, og det gir et personlig preg på interiøret – samt at man blir i godt humør av å se fine bilder av de/det man er glad i! Gratis frakt – og kun $14.99 (ca. 90 NOK) pr plate med 9 bilder – og de kom raskt i posten.

Digger mine nye magneter! :)

Ha en fin kveld!

+ Do you love to use instagram as much as I? Earlier I recomended that you can make your own IG book, simple and very fun to look back in. Now I want to tips you about Stickygram – where you get your favorite IG shots as magnets. 

Sponsored content

1 Comment

  1. Åh, slike vil jeg også ha på kjøleskapet mitt! Må bare se om jeg har noen bilder som er verdt å printe ut! :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *