Lights.

IMG_3337

IMG_3335

IMG_3342

Etter en lang uke er det nå utrolig deilig å finne sofakroken, tenne noen lys og ikke gjøre noe. Hodet er fullt med husbyggingstanker oppå det mere, da ikke alt går som man tenker. Jeg skal skrive mer om dette til uken på byggebloggen, da det har med husbanken å gjøre. Uansett har vi fått bekreftet at gravemaskinene starter graving på tomten i uke 35 – det gleder jeg meg sånn til, endelig etter snart 5 mnd med planlegging, venting og venting.

Håper dere får en fantastisk helg! :)

// After a long week it’s good to finally relax. My head is full with thoughts about the building project, but in week 35 they start to dig on our plot. Finally after 5 months of planning, waiting and waiting. 

I hope you have a nice weekend! :)

2 Comments

 1. Turidshverdagslykke Aug 16, 2013

  Deilig med avslapping på fredagsettermiddager. Da er det koselig med lys og herlige omgivelser. Ha en riktig god helg:) Hilsen Turid

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 17, 2013

   Det var kjempedeilig, også det å komme seg i seng tidlig! :-)

   Tusen takk for at du legger igjen en hilsen! God helg til deg og dine :-) Klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *