Stokkøya Sjøsenter – what a place!

IMG_3147

IMG_3157

IMG_3160

IMG_3163

Kan dere tro jeg forelsket meg i Stokkøya Sjøsenter og Strandbar da jeg tok med Opel Adam på tur? Vi fikk en omvisning på området, inne i SUB-lugarene og for et sted!! Spesielt den ene lugaren, som dere kan se glimt av over her – rå betong, åpent til bad med sjøseil og kule detaljer. Man må bare oppleve dette stedet helt ytterst ute i havgapet ca 2 timer fra Trondheim. Vanskelig å ta bilder var det også med mitt 50mm objektiv, men dere kan se flere bilder av lugarene her.

IMG_3228

IMG_3237

IMG_3241

IMG_3252

IMG_3253

IMG_3258

Det regnet og blåste veldig da vi var på besøk, men det gjorde egentlig bare opplevelsen mer ‘rå’ der ute i havgapet. Vi spiste deilig lunsj i Strandbaren helt nede på stranden med havet som eneste utsikt. Her oppdateres menyen av dyktige kokker etter hvilke råvarer man har og årstid – jeg var ikke i tvil da det sto blåskjell – det smakte fantstisk! Mellom Subhusene og Strandbaren kunne vi se kunstverk plassert, nydelige bilder tatt av Fotograf Ingunn Grøntvedt vilkårlig rundt om på området.

Selv om regnet satte sitt preg på besøket, skal jeg ta med min kjære en sommerdag – for da tror jeg jammen det ikke finnes noen sted som er vakrere. Les mer om Sotkkøya Sjøsenter på deres hjemmesider, www.stokkoy.no, og kanskje det er hit du tar turen neste sommer?

Ønsker dere en fin kveld! :)

// I’ve visited Stokkøya Sjøsenter, and I really love this place. If you are visiting middle of Norway – you have to take a trip out here. Read more on their website here.

1 Comment

  1. Helene Aug 06, 2013

    Stokkøya :-) Elsker plassen, er så utrolig flott der. Og kan virkelig anbefale deg å ta turen i finvær :-).
    “Svigerfar” bor på Stokkøya, så da har jeg naturligvis vært der noen ganger. Litt langt å reise fra Bergen, men vi kommer nok til å flytte til Trondheim i løpet av neste år – så da får vi nok besøkt de litt oftere!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *