Are you ready?

IMG_2392

IMG_2387

Jeg er klar for botanisk tema, få inspirasjon, møte fantastiske mennekser, lytte, se og oppleve Bergen i Oktober på Interiør- og Boligmessen. Det skal bli så fint å se igjen gode venniner, bobler i glasset og møte nye spennende bloggjenter.

Årets store happening under messen for oss bloggere, instagrammere og andre i sosiale media som elsker interiør er Sosialt Medietreff. Det er mulighet for å melde seg på Warm up! fredag kveld i nydelige omgivelser, frokost og middag lørdag kveld, samt inngang under hele messehelgen og mange andre godbiter. For mer info og påmelding klikk HER. NB: Frist for påmelding er 1. oktober.

Jeg er klar, er du??

// Info about a social media event on the interior fair in Bergen later this fall.

3 Comments

 1. Beate Sep 11, 2013

  Lekre bilder! Skulle gjerne vært på både messe og treff, men det er dessverre sånn at tiden ikke strekker til, til alt man vil! :) Alternativet hadde jo vært verre, at man satt og så på klokken snegle seg av gårde;)) Nei, heller hektisk da :)

  Nyt!!

  //Beate :)

  Reply
 2. line Sep 14, 2013

  Hvor en den hvite lysestaken fra? :) flott hjem!

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 15, 2013

   Den er fra byLassen :-) Kjøpt hos romtilrom.no

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *