Streets of NYC

IMG_5452

Jeg holder på å skrive et New York tipsinnlegg, der jeg samler alt fra min forrige tur og den turen jeg og søsteren min nettop var på. Det blir sabla langt, men håper dere som skal reise liker det! ;-) Satser på at det blir postet ila denne uka. Jeg har endelig landet etter jetlag og hverdagen har kommet for fullt igjen. Vi går inn i en hektisk periode med bygging av huset, men jeg skal ha litt pusterom med bloggen innimellom også. Det blir ikke så mye oppdateringer som jeg ønsker for tiden, men det kommer seg nok etterhvert.

Håper dere alle har en fin sensommer, jeg elsker denne årstiden og vi har en super bursdags September der pappaen i huset har bursdag neste uke, før 1 års dag 12. sept og min bursdag 21. sept. Altså en fin fin måned, og vi gleder oss til feiring med familie og venner!

// I’m working on my blogpost about New York, and it’s going to be loong. It’s going to be in norwegian but I’m linking it up to google translate so you can read it. 

I hope you guys are having a great late summer!

3 Comments

 1. Tonje Sep 02, 2013

  Fantastisk bilde!
  Åja, det vil jeg veldig gjerne lese! Har en drøm om å besøke NY jeg også en gang;)

  God klem til deg

  Reply
 2. Guro Sep 03, 2013

  Gleder meg til det kommer! Håper det kommer snart! Reiser til New York nå på fredag. Hehe.
  Så de innleggene du har hatt i det siste har passet perfekt! :D

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 03, 2013

   Hei guro, innen fredag skal jeg få postet innlegg vet du! :)

   Ha en fin uke, og gled deg!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *