Changes! NOE Blog.

IMG_2354

Jeg har tenkt på å endre navn på bloggen over lang lang tid, helt fra jeg avsluttet dagbokbloggingen. Før skrev jeg mer ‘rett fra hjertet’, om mammatilværelse og hverdagen. Nå har jeg en renere blogg, mer interiør, design, enkle ting jeg liker og deler små glimt av resten. På alle mulige måter føler jeg endelig jeg har funnet min stil på bloggen, det enkle, rene og bloggnavnet har bare blitt mer og mer for ‘sukkersøtt’. Derfor kommer nå en endring på bloggen, og det er at bloggen fra nå av kommer til å hete NOE Blog. Kun NOE som er litt svevende, enkelt og kort.

Et navn jeg kan kombinere med webdesignfirmaet mitt og bloggen. NOE Design og NOE Blog. En ny start, snart nytt hus og det føles litt skummelt etter 5 år med Noe på hjertet, men veldig rett å endelig ha tatt valget. Dere kommer ikke til å merke noen forandring her på bloggen, logoen og oppsettet blir helt likt. I de andre sosiale kanaler blir det noen endringer.

Webadresse:
Den nye bloggadressen blir;

www.noeblog.com

Endre den gjerne i blogglisten din, slik at du får riktig adresse og navn. WordPressgutta i Smart Media gir en super service uansett, og de er det som fikser det tekniske for meg!

Instagram:
Mitt nye instagramnavn blir @noeblog. Med samme feed som jeg har idag, jeg har bare endret navnet.

Facebook:
Det blir en ny facebookside for bloggen. Dette fordi jeg ikke kan endre navnet på den eksisterende siden jeg har for noepahjertet. Bli den første til å like facebooksiden under:

+ This is my new facebook site for the blog, because I could’t change the name of my old page. Be the first to like!

Twitter:
Her er mitt nye twitter-navn: @noeblogcom.

Bloglovin:
Følg den nye bloggen på bloglovin her.

Håper dere liker det!

Ønsker dere en fin kveld :-)

+ I have been thinking of changing the name of my blog for a long long time. Before I was writing more about everyday life, mothering and now my blog is more clean and more about interior design.

My old name “Noe på hjertet”, “Something at heart” in english, has been to ‘sweet’ for what my blog feels like now. And it’s so good to say that my new blogname is; NOE Blog. NOE means “something” in english. It’s clean and simple!

My new blogadress www.noeblog.com is up and running, but not everything is all set so my technicians is working on the last details. My new IG account name is; @noeblog. Nothing will change in content, the logo is the same, just the name changes! It’s a little bit scary after 5 years, but I hope and think changes is good.

I hope you like it, have a nice evening!

8 Comments

 1. Mammadamen Oct 22, 2013

  Gratulerer med “ny” blogg, Jorid. Dette høres spennende ut, og jeg gleder meg til fortsettelsen og å følge deg videre! Du er flink! Vet det ikke er en enkel prosess å tenke og jobbe seg frem dit du er nå!

  God klem fra Karianne

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 22, 2013

   Tusen takk fine Karianne, veldig godt å høre det! :-) Det har vært en lang prosess, men navnet dukket opp i helgen under samtaler med gode bloggvenniner. Med flinke teknikkfolk i bakgrunnen, så ble det en enkel sak å få endret navnet og url-adressen! :-) Gleder meg til fortsettelsen nå!

   God kveld til deg og god klem

   Reply
 2. salige lavendel Oct 22, 2013

  Høres spennende ut!

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 22, 2013

   Tusen takk! :-))

   Reply
 3. Fru Perez Oct 23, 2013

  Gratulerer med nytt navn! Fint, enkelt og gjenkjennende. :)

  Stor smask! <3

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 23, 2013

   Tusen takk fine! :-)) Det er godt å høre!

   Håper du får en strålende dag <3

   KLEM

   Reply
 4. Marte Oct 23, 2013

  Jeg liker det!
  Har selv SMÅdesign enkelt og greit :)
  Lykke til, merker jeg gleder meg til å følge byggeprosessen :)

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 23, 2013

   Det enkle er ofte det beste! :-))

   Gleder meg til å dele mer fra byggingen, sliter litt med innlogging etter navneendring. Men håper det løser seg raskt :-)

   God kveld! Klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *