The circle by HYSJ.

CIRCLE-1 CIRCLE-detail

Et av høydepunktene under Interør- og Boligmessen var standen til HYSJ. Hilde Mork og Jeanette Lunde ‘is the perfect match’ og har skapt et unikt uttrykk i sine design. Jeg er så glad for å sikre meg to print fra deres kolleksjon, bla dette over The Circle. Gleder meg til å få de i glass og ramme!

Ønsker dere en fin Fredag, vi ser frem til koselig vennemiddag i morgen kveld og ellers sove lenge! ;-)

# One of the highlights on the interior fair in Bergen was HYSJ. Hilde Mork and Jeanette Lunde is the perfect match, and their designs are unique. I’m happy to have bought two prints from them, the one like the pictures above. 

Happy friday!

2 Comments

 1. anetteshus.com Oct 25, 2013

  Veeeldig fin! Den henger på veggen hos meg også :)

  Ha en strålende helg, vennen!
  STOR KLEM

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 25, 2013

   Ja, ikke sant? Elsker det!

   Ha en fin helg du også fine, storklem!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *