by HAY.

CHAIRS

Jeg er så i tvil på hvilken barkrakker jeg skal ha til kjøkkenøyen i det nye huset (se tegninger her). Jeg ønsker meg etterhvert About a Chair white oak spisestuestoler, og tror det kunne vært kult med samme barkrakker – eller i sort, eller i wire? Hmm, hvilke stoler liker du best? Det jeg vet er at jeg velger HAY!

Ha en fin dag, hjemmedag nr. 2 med pjusk baby søster!

+ I love HAY, and I’m going to have some of these chairs in our new kitchen. But what to decide? 

Photos: HAY

4 Comments

 1. Camilla Nov 05, 2013

  De er så fine, skal ha to til kjøkkenet jeg også, men klarer heller ikke bestemme meg for svart eller hvite med tre ben…Så flotte på hver sin måte)
  Tror kanskje jeg heller litt mot de svarte, siden jeg skal ha noen sterke fargeklatter på lamper og tepper…
  Lykke til med valget, så kule alle sammen!

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 05, 2013

   Jeg tror kanskje jeg går for sorte jeg også, men så gjør det lyse treet at det myker litt opp! Hmm, vanskelig dette ;-) Lykke til med valget du også!

   KLEM

   Reply
 2. Marianne Nov 05, 2013

  HAY sine stoler er så fine!
  Personlig tror jeg at jeg hadde gått for About a Stool Black Wire, ut ifra kjøkkentegningene dine. Siden kjøkken og spisestue er i ett rom, hadde jeg kanskje følt at det ville matchet litt for mye med trebein på både spisestue- og barstoler.
  Wire føles for meg lettere, og følger de strammere linjene i kjøkkenet kjempefint, mens spisestuestolene varmer/myker opp spisedelen så den får et litt eget inntrykk (mens de likevel passer perfekt sammen i samme rom).
  If that makes any sense… ;) Men innredning er jo så personlig! Blir spennende å se hva du velger. :)
  -Marianne-

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 05, 2013

   Hei Marianne! Jeg har tenkt tanken dithen også, og må se de i butikk og mulig jeg venter så lenge til at kjøkkenet er ferdig også! Kanskje smartest ;-) Gøy å planlegge!!

   Takk for fin kommentar! :-) Klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *