Sonos

theater_imageJeg fikk virkelig tidenes beste tips fra fine Helle Tjaberg da jeg var på Interiør- og Boligmessen i Bergen. Det var å se på Sonos-system, til det nye huset. Jeg har aldri hørt om Sonos før, men fikk en rask innføring samt hentet katalogen til Hi-Fi Klubben på standen deres.

Sonos går ut på å spille musikk trådløst fra en app på telefon, nettbrett eller pc. En kan spille av fra egen harddisk, spotify, wimp osv. som gjør at man har tilgang til tusenvis av låter og alt helt trådløst. Man har høyttalere rundt om i huset, mulighet for å dele opp i soner og spille samme musikk eller forskjellig ettersom hva behovet er. Genialt tenker jeg, og vi skal definitivt invistere i et slikt system i huset vårt.

Vi kommer ikke til å invistere i Sonos i hele huset med det første, da det koster en del. Men vi kommer til å se på løsninger for takhøytaler til kjøkken, begge bad og et par til innfelling i vegg på tv-stue nede, så kan man utvide og invistere i systemet over tid. Kjempekjekt med de små høyttalerene (Play1 og Play 3), som jeg ser for meg er kjekke å ha på for eks soverommene.

Elsker å komme over slike smarte løsninger, og må bare dele med dere. Iallefall er dette noe jeg tror vi kommer til å elske, så glad vi er i musikk som vi er.

Del gjerne erfaringer dere som har systemet :-)

+ We’ll definitely invest in Sonos play system for our new house!

6 Comments

 1. LIFESTYLE by Sessan Nov 03, 2013

  Helt kanon & du kan koppla ihop dom med din Geneva om du vill.
  Vi har haft Sonos i 1,5 år & shoppar på oss små högtalare i ny & ne som vi placerar i olika rum.

  Maken är HIFI freak & hade siktet en stund på det här. En dag när jag bara nevnte att jag önskade en radio på köket & då tänkte på en enkel Tivoli eller noe, så hörde han -Oh hon vill ha ett Sonos anlägg & var klar direkt.

  Men ni kommer inte ångra er, det är helt kanon.

  Tummen upp inköp mao

  Kramar i massvis till dig

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 03, 2013

   Tusen takk for kommentar Sessan!! :-) Vi sitter å leser oss frem nå, og det er så gøy. Skal ta en tur til Trondheim på Hi-Fi klubben for mer info og pristilbud. Hihi, så gøy å planlegge.

   Håper dere har det fint!

   KLEM

   Reply
 2. Solveig Hus Hansen Nov 03, 2013

  Vi har sonos, og er veldig fornøyd med det. Mannen kjøpte det i gave til seg sjølv då han fylte 40, hi hi. Han monterte det opp ein morgon eg skulle få lov å sove lenge….han hadde nok ein baktanke med det. Men eg trong ikkje lang tid før eg og var svært nøgd med dette. Han hadde valgt kvite høgtalarar, som nesten ikkje viser. då vi har kvite veggar. Heilt greitt å sitje i sofaen og setje på musikk frå mobilen!!

  Lykke til med valget!!

  Klem frå Solveig HH

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 04, 2013

   Så gøy å høre :-) Jeg gleder meg til å få se nærmere på dette!

   Ønsker deg en god uke :-)

   Klem

   Reply
 3. Hanne Haugen Nov 04, 2013

  Du kommer til å elske Sonos! Du kan starte med et enkelt oppsett og kjøpe på komponenter. Lyden er bra, enkel å sette opp og siden de kommer i hvit er de diskret i stua også. De nye Play:1 tåler i tillegg fukt, så passer perfekt på badet. Kos deg videre med planlegging. Mange vanskelige valg når en bygger hus, men Sonos er et enkelt valg;)

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 04, 2013

   Ja, det er det jeg elsker med systemet – at man kan kjøpe til komponenter ettersom behovet melder seg! :-) Knallkjekt med Play:1 som tåler vann, det var jeg ikke klar over. Vi snakker om å bygge inn høyttaler i taket, men ser det koster en del da man må ha div ekstra komponenter. Vi får se hva vi kommer ut med, Sonos skal i hus iallefall på en eller annen måte! :-)

   Ha en fin dag! Klem Jorid

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *