December 1th and giveaway!

Dec 01, 2013

Sponsored content

IMG_3492 IMG_3496 IMG_3502 Untitled-1

Det er første desember og første Søndag i advent. Huset oser i pepperkakelukt etter igår, da vi hadde venner på besøk og bakte pepperkaker! Stas for liten og stor, og ble virkelig en kickoff på en herlig førjulstid. Det meste er pakket ned i esker av vår julepynt, så her blir det mindre julete innlegg enn vanlig – men adventsstake og gløgg gjør susen!

Gleder meg som bare det til å smake sjokoladen fra Nicolas Vahé – blanding med salt og karamell må jo bare bli en suksess. Min kjære har siklet på disse i flere dager, så nå spørs det om vi ikke må sprette den! Selv om jeg kunne hatt den liggende lenge, fordi innpakningen er så fin! ;-) Ellers har det også kommet inn en ny trådkurv fra Ferm Living. Jeg irriterer meg stadig over at putene blir slengt på gulvet, og da kommer en slik kurv til nytte. Ellers tenker jeg den kan være fin til mye annet også!

Som en koselig førjulshilsen fra meg og min annonsør ting.no – ønsker vi å dele ut et gavekort på kr 500,- til en heldig NOE leser! Og følger du meg på instagram (@noeblog), kan du doble sjansen og vinne et gavekort der også på kr 500,-

Finn din favoritting på ting.no og del linken med oss her under i kommentarfeltet! Vi trekker en heldig vinner om 1 uke, 2 søndag i advent!

Ønsker dere en nydelig 1. søndag i advent! ***

62 Comments

All rights reserved © 2015 NOEBLOG.COM · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie

Blogglistenhits Bloggurat