Next year.

Skjermbilde-2013-12-15-kl.-19.30.20-e1387132796378

Dette bildet fra House Doctor fallt i smak (via Eget Rom). I år mens vi bor hos svigerforeldrene koser vi oss med alt det min fine svigermor steller i stand rundt oss. Til storesøsters glede kommer det frem noen nisser her og der, og røde julegardiner er på plass. Akkurat som vi husker fra barndommen, og det er en god og lun atmosfære rundt oss alle!

Men tanken på at vi neste år starter på våre egne tradisjoner for fullt er også en fin følelse, og det i et helt nytt hus (!!). Da legger vi grunnlaget for alle minnene jentene skal ta med seg når de blir eldre. Om det ikke er røde julegardiner, norske flagg på juletre eller mange nisser, så kommer vi til å skape små forventninger og glede på vår egen måte! Kanskje våkner de til en liten nissedør på gulvlisten 1. desember, og en nissefamilie som gjøre nissegleder og nissestreker frem mot julaften i huset?! Som kan bli et fint og forventningsfullt prosjekt, for store og så. Uansett er dette en av de fineste tidene jeg vet, og selv om min kjære reiser på nordsjøen Torsdag og blir borte hele julen – skal vi kose oss med vår egen lille juleaften i morgen, med pakker og kos. Også kommer han hjem til 4 årsdag, som vi har ventet så lenge på!

Hva er ditt beste barndomsminne fra førjulstiden, og bringer du noen tradisjoner videre?

Ønsker dere en fin fin kveld! **

// I love this styling from House Doctor, clean and simple! I can’t wait till next year, when we have a new house to make our own traditions in.

1 Comment

  1. Kristine Dec 16, 2013

    ÆÆ! Elsker vasen med “gullsøl”!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *