Book hanger.

IMG_3568 IMG_3570 IMG_3571

Hvorfor ikke henge favorittboken eller magasinet lett tilgjengelig – og samtidig vite hvor langt du har lest? Svenske interiørarkitekt- og designer Sanna Trotsman har kommet på denne ideen med sin holder for å henge på veggen. Jeg var heldig å få tak i denne hos Lotta Agaton Shop, som er den eneste som selger disse. I utgangspunktet bestillte jeg sort, men da de ikke hadde denne på lager, fikk jeg en i naturlig trefarge – angrer ikke. Den passet perfekt inn! Tror denne skal få plass på soverommet etterhvert i nyhuset.

Her har vi hatt en fin fin dag med bursdagsfeiring for 4 åringen og heiet frem LHK mot seier i Trønderhallen. En perfekt søndag med andre ord!

Ønsker dere en fin uke!

// I have bought a new book- and magazine holder for the wall in our livingroom from Lotta Agaton Shop. Perfect to see how far you have come, and simple and clean. Love the design by swedish Sanna Trotsman. It was ment to be black, but I don’t regret saying yes to this wood color.

Have a nice week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *