Cover on the wall.

leaf pinecone seascape

Jeg elsker Cereal Magazine, som er et magasin om reise og mat, mennesker og andre vakre ting. Hittil er det kommet ut fire eksemplarer og jeg elsker coveret på de tre første. De vakre bildene selges til glass og ramme i shop’en – og settes rett på ønskelisten (som forøvrig strekker seg lengre enn langt). Håper de får de inn igjen.

Igår kveld jobbet jeg med nytt design på bloggen, som jeg nå har blitt ferdig med ikveld. Håper du liker det, forandring fryder!

God helg!

// I love Cereal Magazine, a magazine about travel and food, people and beautiful things. So far they have launched four magazines, and I love the covers. The beautiful photos they sell in their shop, and I have put them right on my wishlist. I hope they got them in stock soon!

Last night I worked on a new theme on the blog, and now I have finished it. I hope you like it, and I love changes. 

Happy weekend!

2 Comments

 1. Line Jan 17, 2014

  fine bilder, og ikke minst et flott design på bloggen din. du er skikkelig flink. skulle ønske jeg hadde litt mer peil på sånn :-)
  har vært dårlig på å legge fra meg spor i det siste, men det betyr ikke at jeg ikke er innom.jeg følger meg, og besøker deg hver gang nytt innlegg dukker opp. Nå har jeg tatt opp igjen bloggingen selv etter ett års pause. nytt navn og ny adresse, så titt gjerne innom meg hvis du har tid. byline.byline.blogspot.com

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 17, 2014

   tusen takk Line, og så gøy du er tilbake igjen! :) Skal titte innom deg!

   Håper du får en fin fin helg!

   KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *