Leather cover.

sponsored content

IMG_3555 IMG_3556 IMG_3558 IMG_3561

Jeg har inngått samarbeid med svenske P.A.P Sweden og fremover vil dere se drypp av deres fantastiske håndlagde produkter i skinn. Det er noen år siden jeg oppdaget P.A.P og samlingen har økt med tiden. Før jul fikk jeg tilsendt dette nye coveret, Hagen Laptop Cover Zipper, for min MacBook Air, med glidelås i sidene. Perfekt, slik at coveret sitter på hele tiden. Stilig og minimalistisk, akkurat som jeg liker det.

P.A.P lager også vannvittig mange andre godbiter som iPad cover, mobilcover, vesker og accessories – ta bare en titt her.

Ønsker der en fin Lørdag, her skal vi planlegge 4års-bursdagsfeiring!

// P.A.P Sweden make the most beautiful covers for mobile, iPad, laptops and other things in leather. Handmade. I love my new laptop cover with zipper.

4 Comments

 1. Carol Jan 18, 2014

  Its so lovely!

  Reply
 2. Ingvild Jan 26, 2014

  Hei!
  Så fin blogg du har :) Jeg er på evig jakt etter en hvit skjenk jeg evnt. kan henge på veggen, under tv’n.. Kan jeg spørre deg hvor skjenken din over er fra? :) God søndag!
  Hilsen Ingvild

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 26, 2014

   Hei Ingvild,

   dette er Bestå serien fra IKEA! :) Veldig fin og billig!

   Klem Jorid

   Reply
 3. Relax. | NOE Blog. Jan 31, 2014

  […] Sweden sendte meg cover til macen min (se her), og samtidig sendte de med et cover til min nye iPad i filt. Gosh, love at first sight, perfekt […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *