Leather cover.

Jan 18, 2014

sponsored content

IMG_3555 IMG_3556 IMG_3558 IMG_3561

Jeg har inngått samarbeid med svenske P.A.P Sweden og fremover vil dere se drypp av deres fantastiske håndlagde produkter i skinn. Det er noen år siden jeg oppdaget P.A.P og samlingen har økt med tiden. Før jul fikk jeg tilsendt dette nye coveret, Hagen Laptop Cover Zipper, for min MacBook Air, med glidelås i sidene. Perfekt, slik at coveret sitter på hele tiden. Stilig og minimalistisk, akkurat som jeg liker det.

P.A.P lager også vannvittig mange andre godbiter som iPad cover, mobilcover, vesker og accessories – ta bare en titt her.

Ønsker der en fin Lørdag, her skal vi planlegge 4års-bursdagsfeiring!

// P.A.P Sweden make the most beautiful covers for mobile, iPad, laptops and other things in leather. Handmade. I love my new laptop cover with zipper.

4 Comments

Leave a Comment

All rights reserved © 2015 NOEBLOG.COM · Theme by Blogmilk + Coded by Brandi Bernoskie

Blogglistenhits Bloggurat