Winter?

d172cc3c75fd11e38320127b8422322d_8

Er det virkelig Januar? Ute er det over 5 grader og det føles som tidlig vår eller høst. Helt utrolig, da denne måneden bruker være så kald. Men i grunn liker jeg det, joggesko og ankelsokker, bare veier og selv om snøen er borte – begynner dagene å bli lysere. For husbyggingen sin del, kan det bare være slik fremover! ;) Jeg savner snø for ungene sin del da, men vi er heldige å ha kort veg til fjellet – dit tror jeg det blir en tur til helgen.

Først; kjæresten og pappaen i huset kommer hjem i dag, etter nesten 3 uker borte! *hurra*

Ha en fin uke!*

// Is it really January? Outside it feels like early spring or fall. But I like it though, and the days is slowly getting brighter. Today dad’s coming home from the north sea, after almost 3 weeks – can’t wait. Have a nice week! **

Photo : My instagram @noeblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *