Sunday feeling.

IMG_5829IMG_5844 IMG_5842

Idag sov vi helt til kl 07:30, og det kan jeg ikke huske sist vi gjorde. Her er det morgen alt fra 05:30-06:00 og det er noe tidlig for mammaen! ;-) Frokost med egg og smoothie, en fin start på dagen. Idag skal jeg og storesøster på kino for å se Karsten og Petra, vi bare elsker de to bestevennene.

Jeg gleder meg slik til vi får satt opp kaffetingene våre på det nye kjøkkenet, iskaffe er en favoritt! Over ser dere bilder fra vårt gamle kjøkken.

Ønsker dere en finfin dag!

+ Today the girls slept to 07:30am and I can’t remember the last time that happened. Breakfast with eggs and smoothie is a perfect start in this day. I can’t wait till we get our new kitchen finished, so I can place our coffee station. Iced coffee is a favorite! Have a nice day :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *