Walk-in by Stylizimo.

parfume_tray Walk-in-closet_shoes Walk-in-closet_stylizimo Walk-in-closet1 Walkincloset

Har du sett den nydelige walk-in garderoben til fine Nina som skriver Stylizimo Blog? Jeg ble helt forelsket over hvordan hun og mannen har ordnet et rom til klær, sko og accessories. Enkle løsninger, billige møbler og enkle DIY som gjør underverker. Her hentet jeg mye inspirasjon til det knøttlille garderoberommet vi får i det nye huset.

Har du forresten sett stylizimo.com, som Nina og står bak? Der kan man lage sin egen konto, dele bilder og få masse inspirasjon! Anbefales :-)

+ Have you seen the beautiful walk-in closet to Nina/Stylizimo Blog has made in her house? I fell in love instantly, it’s so beautiful. I got a lot of inspiration for our tiny walk-in in the new house. Sign up on stylizimo.com for more interior inspiration!

Photo: Nina Holst / Stylizimo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *