Brunch with VIPP.

Sponsored content

IMG_3647 IMG_3650 IMG_3651 IMG_3653 IMG_3655

Ingenting er så deilig som mozzarella, tomat, godt brød, pesto, salt og pepper – det ble dagens brunsj. Jeg har fått tilsendt brunch-settet fra danske VIPP og jeg elsker det. En herlig blanding mellom blank og matt overflate, samt spennende former. Jeg har flere deler i denne serien nå, og jeg gleder meg til å dekke til frokost med dette i nyhuset.

Ingen hemmelighet at VIPP er en av mine favorittmerker! Hva er din VIPP-favoritt?

God Søndag alle!

// We love mozzarella and tomato, and with my new brunch-set from danish VIPP it was so good to eat brunch today. I love the design, and it’s no secret that VIPP is one of my favorite brands. What is your VIPP-favorite?

4 Comments

 1. helen Mar 10, 2014

  nydelig servise i herlige farger, maten ser også knallgod ut:-) fin uke til deg.

  Reply
 2. Randi Mar 12, 2014

  Veldig fint servise :) pedalbøtta står høyt på ønskelista her :)

  Reply
 3. Har en drøm... Mar 13, 2014

  Så flott service!
  Det likte jeg veldig godt:)
  Og for en herlig brunch ♥

  Reply
 4. I love the VIPP tableware

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *