Light.

IMG_3661 copy IMG_3664 copy IMG_3671 copy IMG_3676 copy

Veldig lite nytt på interiørfronten her i huset, det samme går igjen og alle midler går med til husbygging – samt at alle våre ting er pakket ned i esker. Det kribler i fingerene etter å vise dere alle tanker og hvordan det blir til slutt i nyhuset. Inntil videre får det bli litt bilder fra stuen vår i sokkelen hos svigers, men denne gang etter litt ommøblering. Utrolig hva litt flytting av sofa gjør, og deilig med litt forandring! Digger den gamle, brune, originale godstolen – den er en drøm å sitte i ;-)

Deilig med lys på ettermiddagen etter jobb. Ønsker dere en fin fin kveld!

// There’s not so much new in our little space. Can’t wait to show you everything in our new house! Have a nice evening!

 

1 Comment

 1. Stian N. Moen Apr 07, 2014

  Hei, det er en stund siden jeg har satt av tid til å lese interiørblogger nå! :) Men når jeg kom over dette innlegget så tenkte jeg at jeg måtte legge igjen en kommentar, syntes nemlig det at man flytter om på ting.. altså ommøblerer og prøver ut møbler, interiørstasj, osv. på nye plasser og sammenhenger i hjemmet ofte er mer spennende enn å bare kjøpe noe nytt i ny og ne! :)

  Samme hvordan du vrir og vender på interiør så har jeg alltid hatt sansen for deres hjem, og mens jeg først er innom.. hva heter den søte planten på salongbordet?

  Mvh.
  Stian N. Moen / Noreen Interiør

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *