Trondheim Designevent.

Trondheim designevent logo-1

26. – 28. April braker det løs i selveste Trondheim og Trondheim Designevent arrangeres. Flinke jenter står bak, og det er bare å glede seg. Jeg synes det er så gøy at noe slikt skjer i Trøndelag. Spennende foredragsholdere kommer, god mat og drikke, fantastiske Clarion hotell og tur ut til nydelige Stokkøya for bloggerene som ønsker det fra søndag-mandag.

Er du blogger, les mer hos Vibeke / bengtgarden.com for mer informasjon om hvordan du melder deg på. Ellers kan alle andre som vil se den fine hjemmesiden: trondheimdesignevent.com, og melde seg på.

1958193_1389796921240902_1261129785_n

Jeg gleder meg som bare det! Blir du med?

// A designevent in Trondheim, can’t wait!

1 Comment

  1. Vibeke Mar 27, 2014

    Så flott at du deler!! Tusen takk – Jorid.
    Jeg super gleder meg til denne helgen!

    Klæm Vibeke

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *