Almost finished.

Igår begynte vi med kjøkkenmontering, og i dag ble vi nesten ferdig. Vi har hatt visning i samarbeid med Nordbohus, og håpet at det meste av kjøkkenet var ferdig – og det ble det nesten. Mangler sokler og foringer, samt front på kjøleskapet og oppvaskmaskin.

IMG_7549

Kjøkkenøyen kommer til å bli midtpunktet. Så fornøyd med størrelsen og ikke minst sitteplassene på enden. Her blir det kjekt for oss og jentene å tilbringe tiden. Ikke minst ser jeg frem til vennemiddager og hygge, med god mat og drikke.

IMG_7543

Jeg var på Den Blå Krukke på Verdal og hentet høystolene til kjøkkenøyen. Det er HAY Hee bar stool, i høyde 65 cm. Klarte ikke gå forbi Masters fra Kartell, så den ble med den også ;-) Utrolig lekker og vil bli fin sammen med de andre stolene til spisestuen.

I morgen er det klart for ny visning sammen med Nordbohus. Så velkommen skal dere være, mellom kl 13-15!

// Our kitchen is almost finished, with some new chairs from HAY and Kartell.

5 Comments

 1. UllKuleTeppe Feb 16, 2015

  Åh, så flott det blir!! Elsker kontrastene mellom mørkt og lyst. *Ønsker seg nytt kjøkken nå*

  Hilsen
  http://www.UllKuleTeppe.com

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 18, 2015

   Tusen takk :-) Veldig fornøyd med sort/hvitt kjøkken!

   Ha en fin dag!
   Klem Jorid

   Reply
 2. […] smoked oak. Lekker! Mange velger også svart kjøkken (fremfor hvitt) når de pusser opp eller bygger nytt. En tendens er også at man skiller mindre på årstidene med tanke på fargevalg ol. Alt flyter […]

  Reply
 3. signe schineller Feb 23, 2015

  Nydelig! Herlighet for en drømmehus!!! Og drømme lys!!!

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 23, 2015

   tusen takk! Ja, jeg er forelsket!!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *